DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun °C
Banner Resmi
Banner Resmi

Sadece çelenk sunulacak

SADECE ÇELENK SUNULACAK

Sadece çelenk sunulacak
Banner Resmi
17.03.2020
292
A+
A-

Amasya’nın Merzifon ilçesinde 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 105. yıl dönümünde korona virüsü salgınına karşı yarın Hava Şehitliği’nde sadece çelenk sunma töreni yapılacak.

Bir askeri ve siyasi başarı olmaktan öte inanç, azim ve yiğitlikle örülmüş bir destan olan 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 105. yıl dönümü münasebetiyle her sene düzenlenen çeşitli etkinlikler ülke genelinde olduğu gibi Merzifon’da da iptal edildi. Merzifon Hava Şehitliği’nde 18 Mart Çarşamba günü (yarın) sadece çelenk sunulacak.

Konu hakkında açıklamada bulunan Merzifon İlçe Kaymakamı Gürkan Demirkale, “18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 105. yıl dönümü törenleri kapsamında yapılması planlanan Şehitlerimiz Onuruna Bayrak Yürüyüşü, Mevlid-i Şerif programı ve diğer programlar korona virüsü salgını nedeniyle iptal edilmiştir. Yarın sabah saat 09.15’te Merzifon Hava Şehitliği’nde sadece çelenk sunma töreni yapılacaktır” dedi.

ETİKETLER: , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.