Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 16°C
Az Bulutlu
Samsun
16°C
Az Bulutlu
Paz 16°C
Pts 18°C
Sal 21°C
Çar 19°C

Suluova’da “Dünya Yetimler Günü” dolayısıyla iftar verildi

AMASYA (AA) – Suluova Belediyesi, “Dünya Yetimler Günü” dolayısıyla gelenek haline getirdiği iftar programının bu yıl sekizincisini düzenledi …

Suluova’da “Dünya Yetimler Günü” dolayısıyla iftar verildi
17 Nisan 2022 11:26
157
A+
A-

AMASYA (AA) – Suluova Belediyesi, “Dünya Yetimler Günü” dolayısıyla gelenek haline getirdiği iftar programının bu yıl sekizincisini düzenledi.

Suluova Belediyesi ve Kaymakamlığın organizasyonunda düzenlene iftara 200'e yakın yetim çocuk aileleri ile birlikte katıldı.

Suluova Kaymakamı Abdullah Şen, yaptığı konuşmada her fırsatta yetim çocukları ve gençleri ziyaret ettiğini söyledi.

Devletin yetimlere sahip çıktığını belirten Şen, ramazan ayı dolayısıyla onlarla bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadığını kaydetti.

Belediye Başkanı Üçok ise 2013 yılında ramazan ayının 15. gününün “Dünya Yetimler Günü” olarak kabul edildiğini ve 2014 yılından beri iftar programını geleneksel hale getirdiklerini söyledi.

Üçok, “Hiç mahzun olmayın, devletimiz, belediyemiz ve bizler her zaman sizlerin yanındayız. Bizler kocaman bir aileyiz. İnşallah sizlerle ramazan ayımızı ve tüm günlerimizi geçirmeye kararlıyız.” dedi.

İftar sonrasında animasyon gösterileri ile gönüllerince eğlenen çocuklara Kaymakam Şen, Belediye Başkanı Üçok ve AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Temel tarafından hediyeler dağıtıldı.

Muhabir: Dilek Sezen

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.