Dolar 32,2020
Euro 35,0069
Altın 2.504,53
BİST 10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 19°C
Parçalı Bulutlu
Samsun
19°C
Parçalı Bulutlu
Paz 20°C
Pts 20°C
Sal 21°C
Çar 22°C

Taşova’da sünnet şöleni düzenlendi

AMASYA (AA) – Amasya'nın Taşova ilçesinde İyilik Hareketi Yardımlaşma Derneği tarafından sünnet şöleni gerçekleştirildi.Dernek tarafından sünnet ettirilen çocukların eğlenmesi amacıyla millet bahçesinde program düzenlendi.Dernek başkanı Kasım Alper Öz…

Taşova’da sünnet şöleni düzenlendi
30 Eylül 2023 13:03
449
A+
A-

AMASYA (AA) – Amasya'nın Taşova ilçesinde İyilik Hareketi Yardımlaşma Derneği tarafından sünnet şöleni gerçekleştirildi.

Dernek tarafından sünnet ettirilen çocukların eğlenmesi amacıyla millet bahçesinde program düzenlendi.

Dernek başkanı Kasım Alper Özdemir, iyiliğin çok güzel bir duygu olduğunu belirterek, çocukların yüzlerindeki tebessüme ortak olmak ve yaşlılardan bir dua alabilmeyi amaçladıklarını söyledi.

Dernek olarak bu yıl ikinci kez şünnet şöleni düzenlediklerini dile getiren Özdemir, “Bu yıl 16 çocuğumuzu sünnet ettirerek bu güzel günlerinde yanlarında olduk. Bundan sonra da iyilik çalışmalarımıza devam edeceğiz. Yeter ki annelerimizin duaları bizimle olsun.” dedi.

Osmanlı macunu ve şerbeti dağıtılan, palyaçoların çocukları eğlendirdiği program, Yusuf Güney'in konserinin ardından sona erdi.

Programa Belediye Başkanı Bayram Öztürk ile vatandaşlar katıldı.

Muhabir: Hızır Hacısalihoğlu

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.