Dolar 32,8001
Euro 35,1516
Altın 2.450,19
BİST 10.771,36
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 26°C
Açık
Samsun
26°C
Açık
Cts 26°C
Paz 28°C
Pts 29°C
Sal 28°C

6. Sezonda Kuşatmalar, Akınlar ve daha fazlası Warcraft Rumble’da

6. Sezonda Kuşatmalar, Akınlar ve daha fazlası Warcraft Rumble’da
7 Haziran 2024 19:12
38
A+
A-

Bu minik, üç görevli ve eşli maceralarda lonca arkadaşınla birlikte Warcraft’ın efsanevi şehirlerini kuşatacak ve yepyeni ödüllere kavuşacaksın. İlk Kuşatmamız Fırtınayeli, 29 Mayıs’ta başladı! Fragmanı buradan izleyebilirsin!

Bugünden itibaren ilk Akınımız Eriyik Kor ile işleri kızıştırıyoruz! BlizzCon 2023’te duyurulan Eriyik Kor, Warcraft Rumble’daki en zorlayıcı mücadele olacak. Arkadaşlarınla birlik olup yeteneklerinizi, zekânızı ve Minilerinizi Ragnaros ve yardakçılarına karşı test edin. Eriyik Kor, en büyük ödül olan oynanabilir Önder Ragnaros’a giden yolda gitgide güçlenen ödüller de sunacak! Meseleyi bir de Ragnaros’tan dinlemek istersen son fragmanımıza göz at.

Fırtınayeli ve Eriyik Kor, iki haftada bir değişecek. Blogumuzdan daha fazla bilgi edinebilirsin.

Son olarak da Cenarion ailesine yeni bir mini eklemeye hazırlanıyoruz. Yeni mininin çıkışı 7. Sezonda olacak ama yeni Toprak ve Ay büyümüz 6. Sezonda seninle! Her Cenarion Minisiyle oynadığında bu hibrit büyü, muazzam element hasarı veren Akaryıldız ve bölgedeki düşmanları hareketsiz kılıp zehirleyen Dolanan Kökler arasında değişecek.

6. Sezonun geniş bir özeti ve 7. Sezonda seni bekleyen gelişmeler için blogumuza göz at!

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.