Dolar 32,7682
Euro 35,0901
Altın 2.459,44
BİST 10.471,32
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 26°C
Hafif Yağmurlu
Samsun
26°C
Hafif Yağmurlu
Paz 26°C
Pts 26°C
Sal 27°C
Çar 28°C

Acer, gelişmiş dijital bilgilendirme ekran çözümleri için yeni Chromebox Mini CXM1’i tanıttı

Acer, gelişmiş dijital bilgilendirme ekran çözümleri için yeni Chromebox Mini CXM1’i tanıttı
22 Mayıs 2024 21:30
51
A+
A-

Dijital ortamın hızla geliştiği bir çağda işletmeler, hedef kitleyle etkileşime geçmek için giderek daha dinamik, duyarlı ve etkileşimli yollar arayışındalar. Dijital bilgilendirme ekranları ve interaktif kiosklar bu dönüşümün ön saflarında yer alıyor. Dijital bilgilendirme ekranları pazarının önümüzdeki birkaç yıl içinde güçlü bir büyüme görmesi bekleniyor. Akıllı şehirlerin ortaya çıkması, gerçek zamanlı bilgiye olan talep, çalışan iletişimine odaklanma, ulaşım ve konaklama sektörlerindeki genişleme sayesinde 2028’de1 bu pazar, 30,56 milyar dolara kadar çıkacak.  

Acer, her türlü kurulumu desteklemek üzere tasarlanmış; esneklik, güvenlik ve kullanım kolaylığı sağlayan mini bilgisayarlarla; mağaza vitrinleri ile görünürlüğün çok önemli olduğu alanlar için yüksek çözünürlüklü ekranlar ve özel olarak tasarlanmış ekranlarla, pazarın artan talebini karşılıyor. 

Acer’ın sağlam, güvenilir ve uygun maliyetli çözümleri, entegrasyon yoluyla dijital dönüşüm çabalarını desteklemek üzere tasarlanmış uçtan uca ekosistemler sağlıyor. Böylece küçük ve orta ölçekli işletmeler müşterileriyle uzaktan bile olsa kolay ve etkili bir şekilde iletişim kurabilme imkanı buluyor.  

Acer Chromebox Mini CXM1: Dijital bilgilendirme ekran sistemlerinin merkezinde           
 
Acer, dijital bilgilendirme ekran sistemlerini yönetmek için Acer Chromebox Mini CXM1’i tasarladı. Bu mini bilgisayar, 2 adet HDMI 1.4b ve çeşitli ekran yapılandırmalarına çok yönlülük katan 1 adet USB Tip C bağlantı noktası sayesinde aynı anda üç adede kadar video çıkışını işleyebiliyor. Kompakt ve şık tasarımı, izinsiz girişlere müsaade etmeyecek şekilde herhangi bir dijital bilgi ekranı kurulumunuza sorunsuz entegre edilebilmesini sağlarken fansız mimari, sürekli ve kesintisiz kullanım için kritik önemde olan sessiz ve güvenilir çalışmaya katkıda bulunuyor. Cihaz ayrıca, ödün vermeden güçlü ağ performansı sağlayabilmek için Wi-Fi 6E, BluetoothTM 5.2 ve Gigabit Ethernet bağlantı noktası dahil en yeni bağlantı seçeneklerine sahip. Farklı kurulumlara uyum sağlamak için Acer Chromebox Mini CXM1, Chrome USB klavye ve fare gibi isteğe bağlı aksesuarlara ek olarak her türlü LFD (endüstriyel) ekran ve dijital bilgilendirme ekran sistemiyle tam uyumluluğu garanti altına alan VESA montaj kitiyle birlikte geliyor.  

Kusursuz entegrasyon ve yönetim            
ChromeOS destekli Acer Chromebox Mini CXM1, yüksek trafikli perakende satış alanlarından etkileşimli eğitim ortamlarına kadar çeşitli uygulamalar için çok yönlü bir seçim olarak karşımıza çıkıyor. ChromeOS, hızlı devreye alma, her 4-6 haftada bir otomatik güvenlik güncellemeleri ve tutarlı güvenilirlik ve performans sağlamak için uzun vadeli destek sunuyor. Ayrıca bulut tabanlı Google Yönetici konsolu, uzaktan yönetime yönelik yapılandırılabilir politikalarla kapsamlı özelleştirmeye olanak tanıyor. Acer Chromebox Mini CXM1, Kiosk ve Dijital Bilgilendirme Ekranı Yükseltmesi ile eşleşerek gelişmiş güvenlik kontrolleri, kolaylaştırılmış yönetim ve ölçeklenebilir BT izleme olanağı sunuyor ki bu da onu giderek artan talepkar dijital bilgilendirme ekranı ihtiyaçlarını karşılamak için mükemmel bir eklenti haline getiriyor. 

Gelişmiş dijital çözümlerle işletmeleri dönüştürmek        
Yeni Chromebox Mini CXM1, geniş bir endüstriyel ekranlar (LFD) yelpazesi de dahil olmak üzere, pazarın dinamik ihtiyaçlarını karşılamak için Acer’ın mevcut dijital bilgilendirme ekranı çözümleri serisine katılıyor. Acer, yüksek çözünürlüklü 4K LFD ekranlar ve kapsayıcı, geniş video duvarlarından etkileşimli beyaz tahtalara ve özel pencereye bakan çözümlere kadar çok sayıda iş ortamına uygun LFD çözümleri sunuyor. VESA montaj kiti aracılığıyla her türlü ekranla sorunsuz bir şekilde entegre olacak şekilde tasarlanan Acer Chromebox Mini CXM1, Acer’ın en son teknolojiyi pratik uygulamalarla birleştirme konusundaki kararlılığını daha da güçlendirerek işletmelere, etkili reklamcılık, bilgi paylaşımı ve müşteri etkileşimi için kapsamlı bir araç paketi sunuyor. 

Eksiksiz bir endüstriyel ekran ürün yelpazesi           
 
Acer’ın endüstriyel ekranları, her türlü yüksek trafikli ortam için adeta yapı taşı görevi görüyor. İster perakende satış, ister eğitim, ister kurumsal işbirliği için olsun, Acer serisi, tutarlı performans ve izleyicileri her defasında cezbedecek çarpıcı netlik için tasarlandı. 

Acer’ın geniş endüstriyel ekran yelpazesi her türlü ihtiyaca yönelik çözümler sunuyor: Promosyon ihtiyaçları ve 24 saat çalışma için DV serisi; dikkatleri üzerine çekmek için 4K endüstriyel ekran DV5K serisi; dokunmatik ekranlara ve interaktif beyaz tahtalara ihtiyacı ortaya koyan eğitim içerikleri, sunumlar ve ortak projeler için DT serisi; kapsayıcı deneyimler için geniş video duvarları; şık ve dar çerçeve tasarımları sayesinde kesintisiz zincirleme kurulumları mümkün kılan DW serisini bunlar arasında saymak mümkün. 

Güçlü yönetim araçları ve her zaman en güncel versiyonlarda sunulan güvenlik sayesinde Acer ekranlar, minimum bakımla en yüksek performansı koruyarak müşterilerinin, izleyicilerini çeken ilgi uyandıran içerikler oluşturmaya odaklanmasını sağlıyor. 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.