Dolar 32,7411
Euro 35,0939
Altın 2.456,93
BİST 10.471,32
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 25°C
Hafif Yağmurlu
Samsun
25°C
Hafif Yağmurlu
Pts 26°C
Sal 27°C
Çar 30°C
Per 29°C

ASRock’ın Yapay Zeka Yazılımı Artık Intel ARC Ekran Kartlarını Destekliyor

ASRock’ın Yapay Zeka Yazılımı Artık Intel ARC Ekran Kartlarını Destekliyor
24 Mayıs 2024 19:00
46
A+
A-

Dünya çapında anakart, ekran kartı, mini PC ve oyuncu monitörleri üreten ASRock, kullanıcıların Windows 10/11 ve Ubuntu Linux için indirerek birçok yapay zeka (AI – Artifical Intelligence) uygulamalarını deneyimleyebileceği AI QuickSet yazılımını yayınladı.

Daha önce ASRock’ın AMD ekran kartları için kullanıma sunduğu AI QuickSet yazılımı, şimdi ASRock’ın ürün yelpazesinde bulunan Intel® Arc™ A-Serisi (A770, A750, A580, A380 ve A310) ekran kartı modelleri için de yayınlandı. Böylece bu ekran kartına sahip olan kullanıcılar da yapay zekanın eğlenceli ve yaratıcı dünyasına adım atabilecekler.

ASRock AI QuickSet v1.0.3i yazılımı, Microsoft Windows 10/11 64-bit işletim sistemleri için kullanıcıların kolayca Stable Diffusion web UI OpenVINO’yu indirmelerini ve karışık kurulum ayarlarıyla uğraşmamalarını sağlıyor. Intel® OpenVINO™ ile optimize edilerek sunulan Stable Diffusion web UI yapay zeka görsel geliştirme aracı, ASRock markalı Intel® Arc™ A serisi (A770, A750, A580, A380 ve A310) ekran kartlarının güçlü işlem yeteneklerinden faydalanarak en iyi sonuçları sunabiliyor. ASRock, yazılım ve donanım tarafındaki güçlü Ar-Ge yeteneklerini kullanarak kullanıcı dostu ürünler geliştirmeye devam ediyor. Optimize edilen ASRock AI QuickSet yazılımı sayesinde artık ASRock Intel Arc ekran kartları kullanan kullanıcılar da yapay zekanın eğlenceli ve üretici uygulamalarını kolay bir şekilde deneyimleyebilecekler.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.