Dolar 33,0049
Euro 35,9441
Altın 2.544,09
BİST 11.156,20
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 32°C
Hafif Yağmurlu
Samsun
32°C
Hafif Yağmurlu
Cts 31°C
Paz 30°C
Pts 29°C
Sal 29°C

Battlefield 2042’nin Yolculuğu Son Hız Sürüyor

Battlefield 2042’nin Yolculuğu Son Hız Sürüyor
19 Temmuz 2024 23:00
1
A+
A-

7. Sezon sona ererken Battlefield 2042 ekibi oyuncuları, oyunun geleceğinde nelerin beklediğine yönelik bilgilendirdi. Sezonlar sona erse de Battlefield 2042 için sağlanan destek hem içerik hem de Oyun Kalitesi güncellemeleri, Portal öne çıkanları, Friday Night Battlefield deneyimleri ve daha fazlasıyla devam edecek.

Ayrıntılı bilgi için bu adresteki Battlefield Brifingi blog gönderisine göz atabilirsiniz. 

 

Yeni ve Geri Dönen Etkinlikler

  • Battlefield 2042’deki geçmiş etkinlikler, kaçıranlar için ödülleriyle birlikte oyuna geri dönecek. Temmuz’un sonlarına doğru Leviathan Rising ile başlıyoruz!

  • 4 hafta boyunca Battlefield 2042’ye yeni etkinlikler gelecek ve yeni oynama yolları, etkinlik biletiyle ilerleme, ücretsiz ve premium kademeler, yeni kozmetik ögeler ve daha fazlası yer alacak. İlk yeni etkinlik önümüzdeki Cadılar Bayramı döneminde oynanabilecek; ayrıntılar için takipte kalın.

 

Vault Ganimetleri

 

Topluluk Takvimi

  • Topluluk Takvimi, oyuncuları heyecanlandıracak haftalık oyun listeleri ve öne çıkan deneyimlerle düzenli olarak güncellenecek. Bunların arasında gelecek oyun güncellemeleriyle ilgili ayrıntılar, haftalık görevler ve yeni kozmetik desteleri bulunuyor.

  • Friday Night Battlefield oturumları her hafta üst düzey ve mücadele dolu Battlefield maçlarıyla devam edecek. 

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.