Dolar 32,8254
Euro 35,2471
Altın 2.456,55
BİST 10.680,91
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 26°C
Açık
Samsun
26°C
Açık
Cum 27°C
Cts 28°C
Paz 28°C
Pts 29°C

Casper Ürünlerinde Vade Farksız 6 Aya Varan Taksit İmkanı

Casper Ürünlerinde Vade Farksız 6 Aya Varan Taksit İmkanı
28 Mayıs 2024 15:48
51
A+
A-

Mayıs sonuna kadar Casper’de geçerli olmak üzere, farklı kategori ve ürünlerinde vade farksız 6 aya varan taksit imkanı sunan Casper, hızlı ve güvenli bir alışveriş fırsatı sağlıyor. 

Teknolojik ihtiyaçlara ve dijital çözümlere performanstan ödün vermeden, uygun fiyatlarla ulaşmak isteyen kullanıcıların bekleyişini Casper sonlandırıyor. Güç ve performansı günlük yaşamın her alanına ve tüm ihtiyaçlara uygun şekilde ürünler tasarlayarak sunan Casper, avantajlı ödeme seçeneklerinin yer aldığı ürünlerinde vade farksız 6 aya varan taksit imkanı sunuyor. Casper.com.tr’de geçerli avantajlı indirim fırsatıyla birlikte kullanıcılar kredi kartı, banka kartı, Havale/Eft gibi çeşitli ödeme seçeneklerinden en uygun olanı tercih ederek uygun taksit seçenekleri ve özel kampanya fırsatları ile hızlı ve güvenli bir alışveriş gerçekleştirebiliyor.

Vade Farksız 6 Aya Varan Taksit İmkanı 

Avantajlı fiyata, yüksek performanslı ürün arayışında olan teknolojiseverlerin gözü özel kampanya fırsatlarında. Mayıs sonuna kadar Casper.com.tr’de geçerli olmak üzere ürünlerinde vade farksız 6 aya varan taksit imkanı sunan Casper, aynı zamanda Garanti Bonus, Axess ve Paraf kredi kartlarına özel 12 aya kadar taksit imkanı sağlıyor. Alışveriş deneyimini kolaylaştıran bu kampanya ile kullanıcılar, dizüstü veya masaüstü bilgisayarlara, monitörlere, tabletlere ve bilgisayar aksesuarlara uygun ödeme seçenekleriyle erişim sağlayabiliyor.

Mayıs sonuna kadar Casper.com.tr’de geçerli olmak üzere, güç ve performansın trend tasarımlarla buluştuğu Casper ürünlerine, vade farksız 6 aya varan taksit imkanıyla erişebilmek için casper linkini ziyaret edebilirsiniz.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.