Dolar 33,6825
Euro 37,1306
Altın 2.715,00
BİST 9.821,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 29°C
Hafif Yağmurlu
Samsun
29°C
Hafif Yağmurlu
Cts 29°C
Paz 29°C
Pts 30°C
Sal 30°C

Dünya Fotoğrafçılık Günü’nde fotoğrafçılığın keyfini OPPO Reno11 F 5G ile çıkarın

Dünya Fotoğrafçılık Günü’nde fotoğrafçılığın keyfini OPPO Reno11 F 5G ile çıkarın
18 Ağustos 2024 08:00
1
A+
A-

Tüm dünyaya fotoğrafın hediye edildiği tarih olarak kabul edilerek kutlanan 19 Ağustos Dünya Fotoğrafçılık Günü’nde, eşsiz fotoğraf deneyimi yaşamak isteyenler için OPPO Reno11 F 5G, olağanüstü özellikleriyle fotoğraf severlere birçok imkân sağlıyor. 1 milyardan fazla renge sahip parlak AMOLED ekranı ile gerçeğine yakın fotoğraflar çekme olanağı sunan OPPO Reno11 F 5G,  yapay zeka üzerine inşa edilen ‘AI Silgi’ özelliği ile kullanıcılara fotoğraflarda istedikleri düzenlemeleri kolayca yapabilme imkânı sunuyor. 

 

19 Ağustos Dünya Fotoğrafçılık Günü’nde eşsiz fotoğraf deneyimi yaşamak isteyenler için OPPO Reno11 F 5G, olağanüstü özellikleriyle birçok imkân sağlıyor. Akıllı telefon dünyasının lider markalarından OPPO’nun üstün kamera özellikleriyle öne çıkan modeli Reno11 F 5G, 64MP Ultra-Net Üçlü Kamera ve 4K kayıt özelliği ile etkileyici fotoğrafçılık ve video yetenekleri sunuyor.  Telefonun yüksek çözünürlüklü 64MP ana kamerası, ultra geniş ve ayrılmış bir makro kamerası ile ayrıntı dolu fotoğrafları başarıyla çekmeyi sağlıyor. Akıllı gece modu, çok yönlü 25mm geniş açılı bir kamerası ve ultra geniş 8MP kamerası ile telefon her türlü ışık ve aydınlatma ortamında profesyonel manzara fotoğrafları çekmeye imkân veriyor. Ana kamera ve 32MP özçekim kamerası sayesinde 4K Ultra-Net video çekmek mümkün olurken, OPPO’nun Portre Uzman Motoru portre fotoğrafları da bir üst boyuta taşıyor. Netlik ve yumuşak odak arasında başarılı bir denge oluşturmak için gelişmiş yüz tanıma, nesne algılama, cilt tonu koruması gibi özellikleri birleştiren Portre Uzman Motoru ile kullanıcılar en başarılı portreleri çekebiliyor. OPPO Reno 11 F 5G’nin, 1 milyardan fazla renge sahip parlak 10-bit AMOLED ekranı da 1100 nit zirve parlaklığı ile gerçeğine yakın fotoğraflar çekme olanağı tanıyor.

 

Yapay zeka ile fotoğraflar daha akıllı

 

Büyük üretken yapay zeka modeli üzerine inşa edilen ‘AI Silgi’ özelliği ile kullanıcılar görüntülerde yer almasını istemedikleri kişi veya nesneleri kaldırıp fotoğraflardaki boşlukları dikkat çeken tek bir iz bırakmadan doğal olarak doldurabiliyor. Akıllı Görüntü Matlaştırma özelliği de görüntülerdeki nesnelerin zahmetsizce kesilebilmesine olanak tanıyor.

 

Özellikleriyle sınıfında sınırları yeniden belirliyor

 

Göz alıcı stili, yaz mevsiminin coşkusunu yansıtan Okyanus Mavisi ve Palmiye Yeşili renkleriyle göz dolduran Reno11 F 5G, sunduğu yüksek performans ve uygun fiyatla orta segment akıllı telefon kategorisinde kullanıcıların akıllı telefon deneyimini zirveye taşıyor. Sadece 177g ağırlığı ve 7.54mm kalınlığı ile orta segment akıllı telefon kategorisinin en ince gövdeye ve en dar çerçeveye sahip telefonu olan OPPO Reno11 F 5G, ColorOS14 işletim sistemi üzerinde çalışıyor ve gücünü 6nm MediaTek Dimensity 7050 mobil işlemciden alıyor. Telefonun 256GB depolama alanı ile tüm değerli anları saklamaya, 8GB RAM’i ve 8GB’a kadar genişletilebilir ekstra RAM’i de arka plandaki uygulamaların kapatılmasına gerek olmadan birden fazla uygulama ve oyun çalıştırmaya olanak tanıyor. Telefonun depolama alanı microSD kart aracılığıyla 2TB’a kadar genişletilebiliyor. 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.