Dolar 33,6859
Euro 37,0438
Altın 2.657,45
BİST 9.982,98
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 29°C
Az Bulutlu
Samsun
29°C
Az Bulutlu
Cts 29°C
Paz 29°C
Pts 29°C
Sal 30°C

ESET liderliğini müşterilerinin değerlendirmeleriyle pekiştirdi

ESET liderliğini müşterilerinin değerlendirmeleriyle pekiştirdi
16 Ağustos 2024 08:36
1
A+
A-

İş çözümleri için önde gelen bir karşılaştırma platformu olan G2, kuruluşların gerçek müşteri geri bildirimlerine dayanarak bilinçli kararlar almasını sağlıyor. G2 Raporları, işletmelerin gerçek dünyadaki iş sorunlarını çözmek için doğru çözümleri keşfetmelerine, yazılım ve hizmetler hakkında bilgi edinmelerine, teknoloji hakkındaki toplu inceleme puanlarını ve çözümleri karşılaştırmalarına yardımcı oluyor.

 

ESET Pazarlama Müdürü Mária Trnková, “G2’nin Yaz 2024 Raporlarında elde ettiğimiz sonuçlar, kullanıcılarımız tarafından ifade edilen büyük güven ve memnuniyeti vurguluyor ve güvenlik çözümlerimiz aracılığıyla üstün iş değeri sunma konusundaki kararlılığımızı pekiştiriyor. Müşterilerimize olumlu değerlendirmeleri ve sürekli destekleri için minnettarız. Bu bizi yenilik yapmaya ve tekliflerimizi geliştirmeye devam etmeye itiyor.” dedi.

 

ESET PROTECT Platformu, tehdit istihbaratının yanı sıra ESET’in yönetilen ve profesyonel hizmetleriyle geliştirilmiş etkili ihlal önleme, tespit ve müdahale yeteneklerini bir araya getiriyor. Basit, modüler, uyarlanabilir olacak şekilde tasarlanmıştır ve müşterilerin ihtiyaçlarını önceliklendirmek için sürekli güncellenir. G2 platformundaki sürekli olumlu değerlendirmelerin de gösterdiği gibi, her büyüklükteki kuruluş ESET PROTECT’e olan güvenini ifade ediyor. Kullanıcıların yüzde 98’inin siber güvenlik şirketine 4 veya 5 yıldızlı puan vermesi ve kullanıcıların yüzde 94’ünün ESET PROTECT’i meslektaşlarına tavsiye edeceğini belirtmesi ile ESET’in çözümleri, büyük övgü toplamaya devam ediyor. 

 

ESET PROTECT Uç Nokta Koruma Platformları, Kötü Amaçlı Yazılım Analiz Araçları, Ağ Sandboxing, Uç Nokta Yönetimi, Antivirüs, Şifreleme, Mobil Veri Güvenliği ve daha fazlası dahil olmak üzere çok çeşitli kategorilerde benzersiz koruma sağlayan kapsamlı güvenlik ekosistemi ve çok katmanlı teknolojisi ile G2 platformunda öne çıkıyor. ESET’in son iş teklifi güncellemeleri hem analistler hem de müşteriler tarafından olumlu karşılandı, pazardaki varlığını ve liderlik konumunu sağlamlaştırdı.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.