Dolar 33,0914
Euro 36,2254
Altın 2.636,94
BİST 11.160,54
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 30°C
Hafif Yağmurlu
Samsun
30°C
Hafif Yağmurlu
Per 32°C
Cum 32°C
Cts 30°C
Paz 30°C

MultiNet’te NFC ile temassız ödeme dönemi başladı!

MultiNet’te NFC ile temassız ödeme dönemi başladı!
17 Temmuz 2024 13:36
1
A+
A-

MultiPay uygulamasına eklenen “NFC ile Temassız Ödeme” özelliği sayesinde MultiNet yemek kartı kullanıcıları ödemelerini Android telefonlarını ödeme cihazına yaklaştırarak tamamlayabilecek.

 

Yemek kartı, kurumsal hediye ve sosyal yardım kartı, akaryakıt, konaklama, toplu satın alma ve filo çözümleriyle şirketlere gider yönetimi hizmeti sunan Multinet Up, yenilikçi ürün ve hizmetleriyle işverenlerin ve çalışanların hayatını kolaylaştırmaya devam ediyor. 74 binden fazla anlaşmalı nokta ile kullanıcılarına yaygın harcama ağı sunan şirket, mobil cüzdan uygulaması MultiPay’de Android telefonlar için cihazdan cihaza ödeme yöntemini devreye aldı. 

 

Kullanıcı dostu arayüzü ile hayatı kolaylaştıran, sanal MultiNet kart kullanabilme özelliğiyle kullanıcılara kart taşımama özgürlüğü sağlayan ve güçlü teknolojik altyapısıyla pürüzsüz kullanıcı deneyimi sunan MultiPay’in cihazdan cihaza temassız ödeme özelliği sadece telefon kullanarak kolayca ödeme yapılabilmesini sağlıyor.

 

Temassız ödeme özelliği, tüm pos makinelerinde ve NFC özelliği bulunan Android telefonlarda kullanılabiliyor. Kullanıcılar sadece cihazlarını ödeme noktasına yaklaştırarak, karekod okutma veya diğer işlemleri yapmaya gerek duymadan hızlı ve güvenli bir şekilde ödemelerini tamamlayabiliyorlar. 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.