Dolar 34,0669
Euro 37,6386
Altın 2.741,16
BİST 9.833,22
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 29°C
Hafif Yağmurlu
Samsun
29°C
Hafif Yağmurlu
Paz 29°C
Pts 28°C
Sal 28°C
Çar 27°C

Seferihisar Belediyesi’nin hizmetleri artık tık uzakta

Seferihisar Belediyesi’nin hizmetleri artık tık uzakta
14 Ağustos 2024 08:24
23
A+
A-

Seferihisar Belediyesi, vatandaşın belediye hizmetlerine daha kolay ulaşmasını sağlamak için dijital belediyecilik faaliyetlerine bir yenisini ekledi.

 

Yenilikçi belediyecilik anlayışıyla çalışmalarını sürdüren Seferihisar Belediyesi, Universe Online Başvuru ve Süreç Yönetimi Sistemi’ne geçti. Bu sistem, vatandaşlara zaman ve mekândan bağımsız 7/24 hizmet sunarak hem zaman tasarrufu sağlıyor hem de kâğıt maliyetlerini azaltarak onlarca ağacın kurtarılmasına katkıda bulunuyor.

 

Yeni uygulama sayesinde yapılan başvurular belediye içerisinde aynı sistem üzerinden yürütülerek vatandaşlar başvurularının hangi aşamada, hangi müdürlükte ve personelde olduğunu ve ne zaman sonuçlanabileceğini görebiliyor.

 

Seferihisar Belediyesi, yaptığı açıklamada ilk etapta İmar Müdürlüğü’nde denenen sistemin en kısa sürede belediyeye fiziksel olarak yapılan tüm başvurular için kullanılacağını belirtti. Çevrenin korunması ve daha şeffaf bir belediyecilik için online başvuru sisteminin kullanılması çağrısında bulunan belediye yetkilileri, Seferihisar’da yaşayan vatandaşların başvuru için e-devlet desteğine sahip universe.seferihisar.bel.tr adresini ziyaret edebileceğini belirtti.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.