Dolar 34,0625
Euro 37,7757
Altın 2.760,90
BİST 9.833,22
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 29°C
Az Bulutlu
Samsun
29°C
Az Bulutlu
Cts 28°C
Paz 28°C
Pts 28°C
Sal 28°C

TECNO’dan Üç Katlamalı Yeni Konsept Telefon: TECNO PHANTOM ULTIMATE 2

TECNO’dan Üç Katlamalı Yeni Konsept Telefon: TECNO PHANTOM ULTIMATE 2
29 Ağustos 2024 01:26
6
A+
A-

PHANTOM ULTIMATE 2, katlanmış haldeki sadece 11 mm kalınlığıyla mevcut üç katlı modeller arasında en ince olanına karşılık geliyor. Telefon açıldığında, katlanabilir bir cihazda ilk kez görülen TDDI teknolojisine sahip 10 inçlik dev bir ekran ortaya çıkıyor. Yeni konsept, geleceğin daha sürükleyici, kullanışlı ve heyecan verici katlanabilir akıllı telefon deneyimine yenilikçi bir bakış sunuyor. Cihaz önceki tasarımları temel alarak menteşe dayanıklılığı, kamera performansı ve yazılım optimizasyonu gibi noktaları iyileştiriyor ve katlanabilir akıllı telefon inovasyonunda önemli bir dönüm noktasına imza atıyor.

TECNO PHANTOM ULTIMATE 2 modeli, ultra ince tasarımıyla büyük ekran deneyiminde devrim yaratıyor.

 

Ultra İnce Üç Katlamalı Tasarım

 

PHANTOM ULTIMATE 2’nin yenilikçi üç katlamalı ekranı, cihazı standart bir akıllı telefondan tablet benzeri devasa büyüklükte ekrana sahip yeni bir cihaza dönüştürüyor. Üç katlamalı tasarım, mevcut ikiye katlanan modellerin 9 mm’den daha az bir kalınlığa ulaşmasını sağlayan yenilikçi ince menteşesi sayesinde katlandığında 11 mm gibi ulaşılması zor bir incelik ortaya koyuyor. Cihaz, süper sıkıştırılmış Titan Advanced Fiber malzeme sayesinde sadece 0,25 milimetrelik kalınlığıyla akıllı telefon endüstrisinin en ince pil kapağına sahip. Sektördeki mevcut 0,45 mm kalınlıkla karşılaştırıldığında, bu yeni ve gelişmiş malzeme daha ince bir forma izin verirken yeterli gücü ve dayanıklılığı beraberinde getiriyor.  Aerodinamik kamera tasarımı görüntü kalitesinden ödün vermeden cihazın inceliğine ve hafifliğine katkıda bulunurken, tek elle tutarken ağırlık merkezini bulmayı da kolaylaştırıyor.

Süper Dayanıklılık ve Daha İnce Menteşeler ile Büyük, Sürükleyici, Daha Düz Ekran

6,48 inçlik standart akıllı telefondan 10 inçlik 4:3 oranlı geniş ekranlı tablet tarzı bir cihaza dönüşebilen PHANTOM ULTIMATE 2, kullanıcılara cihazı diledikleri gibi kullanabilmeleri için daha fazla esneklik sağlıyor. Cihazda OLED Dokunmatik ve Ekran Sürücü Entegrasyonu (TDDI) teknolojisine sahip olan, 392 PPI piksel yoğunluğuna sahip gelişmiş 3K LTPO ekran yer alıyor.

 

Üç katlamalı ekran deneyimini güçlendiren ana unsur, 2100MPa gücüne sahip son teknoloji ürünü menteşe tasarımı olarak öne çıkıyor. 300 binin üzerinde katlamayı destekleyen bu menteşe, çoğu katlanabilir cihazdan daha fazla dayanıklılık vaat ediyor ve cihazın ömrünü uzatırken ekranın pürüzüz bir şekilde, neredeyse iz bırakmadan katlanmasına yardımcı oluyor. Böylece daha sürükleyici bir izleme keyfi için kırışıklığı en aza indiriyor.

 

Son Teknoloji Katlanabilir Deneyim için Çok Yönlü Senaryolar ve Optimize Edilmiş Kullanıcı Arayüzü

 

PHANTOM ULTIMATE 2, işten eğlenceye ve günlük yaşama kadar çok çeşitli kullanım senaryolarında yeni olanaklar ortaya koymak üzere yeni kullanım biçimlerini destekliyor. Örneğin ekranın tabanı klavyede yazı yazmak için düz olarak kullanılırken, dik ekran toplantılarda veya derslerde rahat not almak için dizüstü bilgisayar tarzı bir form almasını sağlıyor. Dil engellerini aşarak iletişim kurmak üzere cihaz, çift ekranlı yüz yüze gerçek zamanlı yapay zeka çevirisi için çadır moduna katlanabiliyor. Katlanabilir ekran, günlük işlerde verimliliği artırmak için çoklu pencere modunu destekleyerek kullanıcıların mesajlara yanıt verirken veya internette arama yaparken oyunların veya filmlerin keyfini devam ettirmesini sağlıyor. Ayrıca daha yaratıcı kullanımlar için, üç katlı tasarımın sağladığı yeni yaratıcı açılar keşfetmek de mümkün.

PHANTOM ULTIMATE 2, dizüstü bilgisayar tarzı çok yönlü kullanım senaryoları ile sonsuz olasılıkları ortaya çıkarıyor.

PHANTOM ULTIMATE 2’nin üç katlamalı tasarım için özel olarak optimize edilmiş yazılımı ve kullanıcı arayüzü, bu son teknoloji donanımının faydasını daha da artırıyor. Örneğin cihaz dinamik duvar kağıtlarını ve katlanıp açılarak ayarlanan uyarlanabilir simgeleri desteklerken, kullanıcı arayüzü büyük ekran görüntüleme ve çadır modu gibi çeşitli kullanım durumlarına uyarlanarak, üçüncü parti uygulamaları için heyecan verici yeni potansiyeller ortaya koyuyor.

PHANTOM ULTIMATE 2, çadır modundaki gibi çok yönlü kullanım senaryoları ile sonsuz olasılıkları ortaya çıkarıyor.

 

TECNO’nun En Son ve En Gelişmiş Katlanabilir İnovasyonu

 

PHANTOM ULTIMATE 2, en iyi deneyimleri arayan kullanıcılara en gelişmiş ve şık teknolojileri sunan TECNO’nun premium teknoloji alt markası PHANTOM’un ilk yenilikçi konsepti değil. Daha önce PHANTOM Ultimate döner ekranlı konsept akıllı telefon, bu alt markanın gelişmiş ekran geliştirme konusundaki olağanüstü yeteneklerini ortaya koymuştu.

 

Çığır açan üç katlamalı tasarımıyla yeni PHANTOM ULTIMATE 2, TECNO’nun kullanıcı deneyiminde devrim yaratmak için en gelişmiş yeni teknolojileri keşfetme ve yenileme konusundaki kararlılığının altını çiziyor. Konsept, kullanıcılar ve akıllı telefonları arasındaki ilişkiye yeni bir boyut getirerek geniş ekranda heyecan verici geniş ekran ortaya koyuyor ve gelişmiş cihaz tasarımına yönelik yeni bir geleceğinin habercisi oluyor. Bu yeni konseptin tanıtılması, PHANTOM V Fold2 5G ve PHANTOM V Flip2 5G gibi yakında piyasaya sürülmesi planlanan ikinci nesil katlanabilir cihazlar eşliğinde TECNO’nun katlanabilir cihaz inovasyonu alanındaki ilerleyişinin yolunu açıyor.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.