Dolar 32,7525
Euro 35,0851
Altın 2.450,67
BİST 10.647,91
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 29°C
Hafif Yağmurlu
Samsun
29°C
Hafif Yağmurlu
Pts 30°C
Sal 29°C
Çar 30°C
Per 28°C

The War Within Beta Şimdi Oyunda

The War Within Beta Şimdi Oyunda
7 Haziran 2024 03:24
34
A+
A-

World of Warcraft’ın iddialı ve yepyeni Worldsoul Efsanesi hikâyesinin başlangıcı olan The War Within’in yayınlanmasına olan yolculuğumuzda yeni bir dönüm noktasına ulaştık; beta test aşaması şimdi oyunda! 

Test süresi boyunca WoW ekibi, Epic Edition’ı ön sipariş verenler de dâhil olmak üzere oyuncuları yayınlanacak olan genişlemeyi denemeye ve geri bildirimlerini paylaşmaya davet ediyor. Buna ek olarak; beta süreci boyunca The War Within’in Epic Edition’ını satın alan veya bu sürüme yükselten oyuncular, anında erişim kazanacaklar. 

Beta test aşamasında oyuncular; kahraman talent ağaçları, tüm seviye atlama seferini, tüm bölgeler, zindanlar ve çöküntüler de dâhil olmak üzere bütün yeni özellikleri deneyimleyebilirler. Ayrıca oyuncular, warband’ler ve şu anda Dragonflight‘ta ejderha biniciliği olarak bilinen uçuş sistemine entegre edilmiş genişletilmiş bir binek kütüphanesi gibi yeni ve çok çeşitli sistem özelliklerini de test edebilirler. 

The War Within’in gelişimiyle ilgili daha fazla bilgi almanın yanı sıra test hakkında her şeyi konuşmak için World of Warcraft web sitesindeki In Development forumlarını ve blogumuzu ziyaret et. 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.