Dolar 32,5748
Euro 35,0148
Altın 2.432,32
BİST 9.773,66
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 22°C
Hafif Yağmurlu
Samsun
22°C
Hafif Yağmurlu
Cum 18°C
Cts 19°C
Paz 18°C
Pts 18°C

Samsun Engelliler Meclisi Erişim Komisyonu Taleplerini Rektör Bilgiç’e İletti

Samsun Engelliler Meclisi Başkanı ve aynı zamanda Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Samsun Meslek Yüksekokulu Bilgisayar Teknolojileri Bölümü Öğr. Gör. Yüksel Karaman, beraberindeki Meclis Komisyonu üyeleriyle birlikte OMÜ Rektörü Prof. Dr. Sait Bilgiç’i ziyaret etti.

Samsun Engelliler Meclisi Erişim Komisyonu Taleplerini Rektör Bilgiç’e İletti
18 Ağustos 2021 11:42
816
A+
A-

Samsun Engelliler Meclisi Erişim Komisyonu Başkanı Müzeyyen Nur Akçay ile Komisyon üyeleri Ufuk Gürbüz, Özgür Tiftik ve Bahattin Karabağ’ın eşliğinde gerçekleşen ziyarette Meclis Başkanı Öğr. Gör. Yüksel Karaman, engelli bireylerin üniversite kampüsünde erişimlerinin her anlamda sağlanması adına talep, fikir ve önerilerini Rektör Bilgiç’le paylaştı.

SAMSUN ENGELLİLER MECLİSİ BAŞKANI VE AYNI ZAMANDA ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ (OMÜ) SAMSUN MESLEK YÜKSEKOKULU BİLGİSAYAR TEKNOLOJİLERİ BÖLÜMÜ ÖĞR. GÖR. YÜKSEL KARAMAN, BERABERİNDEKİ MECLİS KOMİSYONU ÜYELERİYLE BİRLİKTE OMÜ REKTÖRÜ PROF. DR. SAİT BİLGİÇ’İ ZİYARET ETTİ.

Ziyarette ayrıca Başkan Karaman, meclis olarak hazırladıkları projeler ve yürüttükleri faaliyetler hakkında Rektör Bilgiç’e bilgiler sunarken, üniversitede son dönemde engellilere yönelik sürdürülen çalışmalar ve iyileştirmeleri büyük bir memnuniyetle karşıladıklarını ve bu seferberlik ve duyarlılığın istikrarlı bir biçimde devam edeceğine inandıklarını dile getirdi.

Engelli dostu bir üniversite olmak temel hedeflerimizden

Konuklarını ağırlamaktan duyduğu mutluluğu ifade eden Rektör Bilgiç ise OMÜ’nün engelli dostu üniversite hedefi doğrultusunda kampüsteki altyapı çalışmaları sayesinde engelli bireylerin kampüse erişim ve adaptasyonlarını kolaylaştırdıklarını, bu anlamda da engelli dernekleri ve oluşumlarıyla da iletişimi canlı tuttuklarına dikkat çekti.

SAMSUN ENGELLİLER MECLİSİ BAŞKANI VE AYNI ZAMANDA ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ (OMÜ) SAMSUN MESLEK YÜKSEKOKULU BİLGİSAYAR TEKNOLOJİLERİ BÖLÜMÜ ÖĞR. GÖR. YÜKSEL KARAMAN, BERABERİNDEKİ MECLİS KOMİSYONU ÜYELERİYLE BİRLİKTE OMÜ REKTÖRÜ PROF. DR. SAİT BİLGİÇ’İ ZİYARET ETTİ. (İHA/SAMSUN-İHA)
Samsun Engelliler Meclisi Başkanı ve aynı zamanda Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Samsun Meslek Yüksekokulu Bilgisayar Teknolojileri Bölümü Öğr. Gör. Yüksel Karaman, beraberindeki Meclis Komisyonu üyeleriyle birlikte OMÜ Rektörü Prof. Dr. Sait Bilgiç’i ziyaret etti.

Mevcut imkânlarıyla engelli bireylerin en çok tercih ettiği üniversitelerden biri olduklarına işaret eden Rektör Bilgiç, Yükseköğretim Kurulu (YÖK) 2019 Yılı Engelsiz Üniversite Ödül Töreni’nde OMÜ’nün 81 üniversite arasında 6. sırada yer alarak ön plana çıktığını hatırlattı. Engelli bireylerin problemlerine büyük bir özveri ve hassasiyetle yaklaştıklarını belirten Rektör Bilgiç, konuklarına, ziyaretleri ve istişareleri için şükranlarını sundu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.