Dolar 32,7505
Euro 35,0329
Altın 2.437,10
BİST 10.471,32
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 26°C
Hafif Yağmurlu
Samsun
26°C
Hafif Yağmurlu
Sal 27°C
Çar 30°C
Per 29°C
Cum 28°C

ZEYGEM Atölyelerini Başarıyla Tamamlayan Gençler Sertifikalarını Başkan Arısoy’un Elinden Aldılar

ZEYGEM Atölyelerini Başarıyla Tamamlayan Gençler Sertifikalarını Başkan Arısoy’un Elinden Aldılar
25 Mayıs 2024 15:12
45
A+
A-

Zeytinburnu Gençlik Merkezi (ZEYGEM)’nin Zeytinburnulu gençlere yönelik olarak düzenlediği ve bu yıl ikinci eğitim dönemi tamamlanan Siber Güvenlik, 3 Boyutlu Tasarım-Yazıcı ve Greenbox Eğitimi Atölyeleri 83 öğrenciyi başarıyla mezun etti. Zeytinburnu Belediyesi Hizmet Binası’nda düzenlenen sertifika törenine katılan Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy atölyeleri başarıyla tamamlayan öğrencilere sertifikalarını takdim etti.

İstanbul Ticaret Üniversitesi, Siber Güvenlik Teşkilatı Derneği ve Zeytinburnu Halk Eğitim Merkezi iş birliği ile gerçekleşen eğitimlere bu dönem toplam 437 öğrenci başvuru yapmış, ön mülakat ile 100 öğrenci eğitim almaya hak kazanmıştı. ZEYGEM tarafından gerçekleştirilen Siber Güvelik ve 3 Boyutlu Tasarım ve Yazıcı Atölyesi eğitim modülleri yerel yönetimler kapsamında bir ilk olup gelecek yüzyılın en önemli projeleri arasında gösteriliyor. 

“GÖREVLERİMİZ ARASINDA GENÇLERİMİZE EĞİTİM KONUSUNDA YARDIMCI OLMAK DA VAR”
Sertifika töreninde bir konuşma yapan Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, Zeytinburnu Belediyesi olarak hiçbir zaman kendilerini temel belediyecilik hizmetlerini en iyi şekilde yapmakla yükümlü sayarak kenara çekilmediklerine dikkat çekerek, Zeytinburnu’ndaki gençlerin, hayatın her alanında kendilerini yetiştirmeleri için destek vermeye çalıştıklarını ifade etti.

Başkan Arısoy; “Tüm Zeytinburnulu hemşehrilerimizin bildiği üzere, çocuklarımıza ilkokuldan başlayarak her eğitim dönemi için farklı farklı eğitim uygulamaları sunuyoruz. Bilgi Evlerimiz ilkokuldan başlayarak ortaokula kadar çocuklarımıza eğitim desteğinde bulunuyor. Ardından gençlerimiz için bayrağı ZEYGEM devralıyor.” dedi.  

ZEYGEM’in Eğitim Atölyelerine verdikleri destekten dolayı İstanbul Ticaret Üniversitesi, Siber Güvenlik Teşkilatı Derneği ve Zeytinburnu Halk Eğitim Merkezi yetkililerine de teşekkür etmeyi ihmal etmeyen Başkan Arısoy, mezun olan öğrencilere sertifikalarını takdim etti.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.