Dolar 33,0394
Euro 35,9617
Altın 2.505,53
BİST 10.871,48
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 28°C
Az Bulutlu
Samsun
28°C
Az Bulutlu
Cum 27°C
Cts 30°C
Paz 30°C
Pts 29°C

Akbank, İş Dünyasının Liderleriyle Birlikte Geleceği Şekillendirmeye Devam Ediyor

Akbank, İş Dünyasının Liderleriyle Birlikte Geleceği Şekillendirmeye Devam Ediyor
25 Temmuz 2024 22:36
1
A+
A-

Bu kapsamda bankanın her ölçekten işletmenin ihtiyaçlarını ve gelecek stratejilerini belirlemek üzere düzenlediği ‘Birlikte Geleceğe Buluşmaları’nın üçüncü durağı Ankara oldu.

 

Akbank, ‘Birlikte Geleceğe Buluşmaları’ ile işletmelerin büyüme stratejilerine hizmet edecek çözümleri iş dünyasının liderleriyle birlikte şekillendiriyor. Bu kapsamda farklı şehirlerde düzenlenen buluşmaların üçüncüsü Ankara’da gerçekleşti. İşletme sahipleri, yöneticiler ve uzmanlar Akbanklı liderlerle bir araya gelerek Türkiye’yi güçlü bir geleceğe taşıyacak adımları konuştu. 

 

Etkinliğin açılış konuşmasını gerçekleştiren Akbank Genel Müdürü Kaan Gür; “Akbank olarak 76 yıldır işletmelerimizin çözüm ortağı olarak yanlarındayız. Bu vesileyle Türkiye’nin gelişim yolculuğuna eşlik etmenin gururunu yaşıyoruz. Birlikte Geleceğe Buluşmaları ile bu güç birliğini daha da ileri taşımak için iş dünyamızın liderleriyle birlikte dijitalleşme ve sürdürülebilirlik odaklı çözümler tasarlıyoruz. Her şehrimizin kendine has ihtiyaçları doğrultusunda geleceği şekillendirecek adımları belirliyoruz. Bu sayede Akbank olarak Türk iş dünyasının finansal ve finansal olmayan tüm ihtiyaçlarında yanlarında olma kararlılığımızı bir kez daha vurguluyoruz. Çünkü biz her alanda var olmayı, ülkemize en büyük değeri sağlamayı hedefliyoruz. Bunu da hep birlikte başaracağımıza inanıyoruz” dedi.

 

Kaan Gür: “Ankara’nın istikrarlı büyümesini desteklemeye devam edeceğiz”

Ankara’nın Türkiye ekonomisinin temel taşlarından biri olduğunu vurgulayan Kaan Gür; “Ankara yalnızca Türkiye’nin siyasi merkezi olmakla kalmayıp aynı zamanda ekonomik, kültürel ve bilimsel gelişiminin de lokomotifi konumundadır. Bu dinamik şehrimizi güçlü bir yapılanma ile desteklemekten gurur duyuyoruz. Ankara’nın bugün olduğu gibi gelecekte de istikrarlı büyümesini sürdürmesi ve ülkemize değer katması için yenilikçi çözümlerimizle ve uzman kadromuzla müşterilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

 

Sürdürülebilirlik ve dijitalleşme odaklı yeni yol haritaları 

Akbank Birlikte Geleceğe Buluşmaları, dijital ve yeşil dönüşüm odağında strateji, yönetim ve finansman modellerine ışık tutuyor. Bu kapsamda Ankara’daki buluşmada gerçekleştirilen ‘Birlikte Geleceğe Paneli’nde şehrin ihtiyaçları önceliklendirilerek iş dünyasının karşılaştığı güncel zorluklar ve fırsatlar ele alındı, sürdürülebilirlik ve dijitalleşme odağında yeni yol haritaları paylaşıldı. Hürriyet Gazetesi Ekonomi Müdürü Sefer Levent’in moderatörlüğünde gerçekleştirilen panelde, Ankara Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel BaranAkbank KOBİ Bankacılığı Genel Müdür Yardımcısı Bülent OğuzAkbank Ticari Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Çetin Düz ve Akbank Kurumsal ve Yatırım Bankacılığı Genel Müdür Yardımcısı Levent Çelebioğlu konuşmacı olarak yer aldı. 

 

Etkinlikte ayrıca Akbank Baş Ekonomisti Çağrı Sarıkaya, “Makro Ekonomik Görünüm ve Beklentiler” başlıklı sunumu ile Türkiye ve dünya ekonomisine dair öngörüler paylaştı ve işletmelerin temsilcileri ve liderlerinin makro ve mikro koşullar hakkındaki sorularını yanıtladı.

 

Akbank Birlikte Geleceğe Buluşmaları, farklı illerde ekonominin uzmanlarını iş dünyasının liderleri ile buluşturmaya devam edecek. 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.