Dolar 33,0950
Euro 36,2292
Altın 2.634,52
BİST 11.165,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 30°C
Hafif Yağmurlu
Samsun
30°C
Hafif Yağmurlu
Per 32°C
Cum 32°C
Cts 30°C
Paz 30°C

Boehringer Ingelheim Türkiye’de Global Kariyer Fırsatları Devam Ediyor

Boehringer Ingelheim Türkiye’de Global Kariyer Fırsatları Devam Ediyor
17 Temmuz 2024 16:48
1
A+
A-

Boehringer Ingelheim Türkiye’de Kıdemli Satınalma ve İdari İşleri Müdürü, IMETA (Hindistan, Ortadoğu, Türkiye, Afrika) Proje Yöneticisi olarak görev yapmakta olan Didem Uysal, Boehringer Ingelheim Almanya Third Party Management Pharma ekibine Operasyonlar Müdürü olarak atandı.

135 yılı aşkın süredir İnsan ve Hayvan Sağlığı alanlarında çığır açıcı tedaviler sunan Boehringer Ingelheim, “Nesiller Boyu Yaşamları Dönüştürme” hedefiyle çalışmalarını sürdürüyor. Çalışan odaklı kurum kültürü doğrultusunda çalışanlarının gelişimlerini destekleyen Boehringer Ingelheim Türkiye, sunduğu kariyer gelişim fırsatları ile öne çıkıyor. Bu kapsamda şirket, global atamalarından birini daha duyurdu. 
 

Üç yılı aşkın süredir Boehringer Ingelheim Türkiye’de Kıdemli Satınalma ve İdari İşleri Müdürü, IMETA Proje Yöneticisi olarak görev yapmakta olan Didem Uysal, Boehringer Ingelheim Almanya Third Party Management Pharma ekibinde Operasyonlar Müdürü olarak kariyerine devam edecek. 2015 yılından bu yana Boehringer Ingelheim’da başarılı çalışmalara imza atan Didem Uysal, bu süre zarfında Satınalma ve İdari İşler Müdürü, Kıdemli Satınalma İdari İşler Müdürü ve IMETA Proje Yöneticisi olarak görev aldı. 
 

Uysal, 15 Temmuz 2024 itibariyle Almanya’da bulunan Boehringer Ingelheim Global merkezinde yeni pozisyonuyla yeni sorumluluklar üstlenmeye devam edecek. 
 

Didem Uysal Kimdir? 

Özgeçmiş Bilgisi

2005 yılında İstanbul Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü’nden mezun olan Didem Uysal, İstanbul Üniversitesi’nde İşletme Yönetimi alanında yüksek lisansına devam etmektedir. Boehringer Ingelheim’daki kariyerine 2015 yılında Satınalma Kategori Ortağı olarak başlamış ve 2017 yılından itibaren Satınalma & İdari İşler Sorumlusu görevini üstlenmiştir. Didem Uysal, Boehringer Ingelheim kariyerini sırasıyla Satınalma ve İdari İşler Müdürü, Kıdemli Satınalma İdari İşler Müdürü ve IMETA Proje Yöneticisi olarak sürdürmüştür. Uysal, IMETA bölgesindeki yerelleştirme projelerine başarıyla liderlik ederken, aynı zamanda Covid döneminde ofis ve evden çalışma sistemini koordine ederek ve tüm Türkiye’yi yasa boğan Kahramanmaraş depreminde hızlı bir şekilde aksiyon olarak çalışan güvenliğinde Türkiye’yi ekibi ile birlikte en iyi örneklerden biri haline getirmiştir.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.