Dolar 32,7525
Euro 35,0851
Altın 2.450,67
BİST 10.647,91
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 28°C
Hafif Yağmurlu
Samsun
28°C
Hafif Yağmurlu
Cts 28°C
Paz 28°C
Pts 30°C
Sal 29°C

Emirates, 1 Ekim’den İtibaren Nijerya Seferlerine Yeniden Başlıyor

Emirates, 1 Ekim’den İtibaren Nijerya Seferlerine Yeniden Başlıyor
30 Mayıs 2024 18:12
56
A+
A-

Havayolu, Nijerya’nın en büyük şehri Lagos ile Dubai arasında günlük sefer düzenleyerek yolculara daha fazla seçenek ve bağlantı imkânı sunacak.

Boeing 777-300ER modeli uçak ile gerçekleştirilecek olan EK783 sefer sayılı Emirates’in Lagos uçuşu Dubai’den saat 09.45’te kalkarak Lagos’a 15.20’de varacak. EK784 sefer sayılı dönüş uçuşu ise Lagos’tan saat 17.30’da kalkarak ertesi gün 05.10’da Dubai’ye varacak.  

1 Ekim’de başlayacak Lagos seferleri için satışa çıkan biletler emirates.com adresinden veya seyahat acenteleri aracılığıyla alınabiliyor.

Emirates’in Başkan Yardımcısı ve Ticari İşler Direktörü Adnan Kazım, konuyla ilgili şu açıklamalarda bulundu: “Nijerya seferlerimize kaldığımız yerden devam etmekten dolayı heyecan duyuyoruz. Bilindiği gibi Lagos-Dubai hattı, Nijerya’daki yolcular arasında oldukça popüler. Hem tatil hem de iş amaçlı seyahat eden yolcuları Dubai’ye ve 140’tan fazla seyahat noktasından oluşan uçuş ağımıza yeniden bağlamayı umuyoruz. Bu rotanın yeniden faaliyete geçmesinde bize destek olan Nijerya hükümetine iş birlikleri için teşekkür ederiz. Yolcularımızı yeniden uçağımızda ağırlamayı sabırsızlıkla bekliyoruz.”

Emirates, Nijerya seferlerinin yeniden başlamasıyla birlikte, Afrika’da 19 noktaya haftada 157 uçuş gerçekleştirecek ve ilave olarak Güney Afrika Havayolları, Airlink, Royal Air Maroc, Tunis Air gibi havayolu şirketleriyle yaptığı ortak uçuş ve hatlar arası uçuş iş birliği anlaşmaları sayesinde Afrika’da 130 bölgesel seyahat noktasına daha ulaşım sağlayacak.

 

Afrika’nın önemli ekonomik merkezleri arasında bulunan Nijerya, BAE ile yıllar içinde Lagos’un ülkenin ticaret merkezi olmasıyla güçlü ikili ticari ilişkiler kurdu. Günlük yolcu uçuşlarının yeniden başlamasıyla birlikte, havayolunun kargo kolu olan Emirates SkyCargo, Lagos’a haftada 300 tondan fazla kargo taşıma kapasitesi sunarak ticari ilişkisini daha da güçlendirecek.

Emirates SkyCargo, Dubai’deki son teknolojiye sahip merkezi aracılığıyla Nijeryalı işletmeleri, ürünlerinin BAE, Malezya, Hong Kong ve Bahreyn gibi önemli pazarlara ihraç edilmesinde destekleyecek. İhraç edilmesi beklenen ana ürünler arasında Kola Cevizi, yiyecek ve içecekler ve acil kurye malzemeleri de bulunuyor. Emirates SkyCargo ayrıca BAE, Hindistan ve Hong Kong gibi önemli pazarlardan ilaç ve elektronik eşya gibi hayati ürünlerin yanı sıra çok çeşitli genel kargo ürünlerini de ithal edecek. Bu ürünler, havayolunun geniş özel ürün portföyü aracılığıyla hızlı, verimli ve güvenilir bir şekilde taşınarak ticaretin sorunsuz bir şekilde gerçekleşmesini sağlayacak.

Lagos’a hizmet verecek olan Emirates Boeing 777-300ER, 8 First Class süiti, 42 Business Class ve 304 Ekonomi Sınıfı koltuğu ile faaliyet gösterecek. Emirates’in gökyüzünde en iyi deneyimin keyfini çıkarmaya davet ettiği yolcuları, ödüllü şeflerden oluşan bir ekip tarafından bölgesel lezzetlerden ilham alınarak hazırlanan çok çeşitli menülerin yanı sıra geniş bir seçkin içecek yelpazesinden seçim yapabilecekler. Yolcular, Emirates’in ödüllü uçak içi eğlence sistemi olan ice üzerinden 23 Nijerya filmi de dahil olmak üzere 6.500’den fazla global eğlence kanalına, dizilere ve diğer içeriklere erişebilecekler.

*Tüm saatler yereldir.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.