Dolar 33,0533
Euro 36,1677
Altın 2.622,73
BİST 11.139,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 33°C
Açık
Samsun
33°C
Açık
Cum 32°C
Cts 30°C
Paz 30°C
Pts 29°C

Polat Group Holding, Birleşmiş Milletler Küresel İlkeler Sözleşmesi’ne imza attı

Polat Group Holding, Birleşmiş Milletler Küresel İlkeler Sözleşmesi’ne imza attı
18 Temmuz 2024 18:12
1
A+
A-

Polat Group Holding, dünyanın ve Türkiye’nin saygın kuruluşlarının da imzaladığı bu sözleşme ile insan hakları, çalışma standartları, çevre duyarlılığı ve yolsuzlukla mücadele konularında belirlenen 10 İlke’ye uyacağını taahhüt etti. 

Bünyesindeki zeytinyağı üretim hattı, endüstriyel uygulamalar, santrifüj sistemleri ve redüktör üretimi ile Türkiye’de alanında öncü olan Polat Group Holding, dünyadaki en yaygın gönüllü sürdürülebilirlik inisiyatifi olan Birleşmiş Milletler (BM) Küresel İlkeler Sözleşmesi’ne (UN Global Compact) imza attı. Polat Group Holding’in tüm iştirakleri, dünyanın ve Türkiye’nin saygın kuruluşlarının da imzaladığı bu sözleşme ile insan hakları, çalışma standartları, çevre duyarlılığı ve yolsuzlukla mücadele alanlarında 10 İlke’ye uyacağını taahhüt etti. BM Küresel İlkeler Sözleşmesi, imzalayan kurumları küresel ekonominin dengeli ve sürdürülebilir bir şekilde büyümesini sağlamak için gerekli çevresel ve sosyal konularda belli ilkelere uymaya, tüm dünya halkları için yatırımlar yapmaya ve böylelikle BM’nin “Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları”na ulaşmasına destek olmaya çağırıyor.

“Şirketimize ve paydaşlarımıza katkı sunacak”

Konuyla ilgili açıklama yapan Polat Group Holding Yönetim Kurulu Başkanı Olcay Polat, “Küresel ekonominin dengeli ve sürdürülebilir bir şekilde büyümesini sağlamak bütün şirketlerin asli görevi. BM Küresel İlkeler Sözleşmesi’ni imzalayarak insan hakları, çalışma standartları, çevre ve yolsuzlukla mücadele alanlarında 10 ilkeye uyacağımızın sözünü verdik. Bu imzanın da şirketimize ve tüm paydaşlarımıza önemli bir katkısı olacağına inanıyoruz” diye konuştu. 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.