Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 18°C
Az Bulutlu
Samsun
18°C
Az Bulutlu
Paz 19°C
Pts 21°C
Sal 27°C
Çar 24°C

SAMKON’U MARKA YAPMAK İÇİN BURADAYIZ

SAMKON’U MARKA YAPMAK İÇİN BURADAYIZ
22 Temmuz 2021 20:35
812
A+
A-

Samsun Sivil Toplum Kuruluşları Konfederasyonu (SAMKON ) Genel Başkanı H.Kaya Aşcı ve yönetimi Samsun basın mensuplarıyla bayramlaşma ve kahvaltı programında bir araya geldi.

Samsunda Fuar Giriş Alanı Yanında Bulunan SAMKON Yönetim Kurulu Üyesi Savaş Gömeç’in İşletmeciliğini yaptığı
Set Wedding Garden Düğün ve Toplantı Salonunda düzenlenen programa çok sayıda samsunlu basın mensubu ve SAMKON genel başkanı H. Kaya Aşçı ve yönetim kurulu katıldı.

Türkiye’nin çeşitli şehirlerinden 16 federasyon, 500 dernekten oluşan Samsun Sivil Toplum Kuruluşları Konfederasyonu (SAMKON) 9 Nisan’da gerçekleşen genel kurul sonrası oluşan yeni yönetim kurulu üyeleriyle tanışma ve kurumsal projelerin tanıtımı için düzenlenen bayramlaşma ve kahvaltı programında Samsun basını ile SAMKON Yönetim Kurulu Üyesi Savaş Gömeç’in İşletmeciliğini yaptığı Set Wedding Garden Düğün ve Toplantı Salonunda bir araya geldi.

Programda Samsun Sivil Toplum Kuruluşları Konfederasyonunun (SAMKON) gerçekleştireceği projeler tanıtıldı. Aynı zamanda iş birlikleri ve kentte yapılan , yapılması planlanan projeler hakkında bilgiler sunuldu.
Programda ilk olarak SAMKON Yönetim Kurulu Üyeleri, Başkan yardımcıları ile Samsun Basını kendilerini tanıttı. Samsun ve Bölgesi için yapılması gerekenler ve bu konuda ise SAMKON’un sağlayabileceği katkıların neler olacağı hakkında istişareler yapıldı.
Soru cevap kısmında ise çarpıcı konulara değinildi.

Samsun Sivil Toplum Kuruluşları Konfederasyonu (SAMKON ) Genel Başkanı H.Kaya Aşçı birlik ve beraberliğin önemine dikkat çekerek, “Hem SAMKON hem de STK’larla birlik ve beraberlik içinde olmanın mutluluğu içindeyiz. Gurbetteki Samsunlular olarak, hemşerilerimizin temsilciliğini yapmaya çalışıyoruz. Bizler İstanbul’da Sivil Toplum Örgütleri ile yaptığımız istişarelerde ve SAMKON olarak bu güne kadar hep güzel işlere imza attık. Kurtuluş meşalesinin yakıldığı şehir olan güzel Samsunumuzun değerli basın mensupları ile bir arada olmanın mutluluğunu yaşamaktayız.
İlk başta 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramınızı kutlamak isterim.
Göstermiş olduğunuz yakın ilgi ve alakaya en kalbi şükranlarımı sunmak isterim. Bizleri SAMKON çatısı altında toplanmamıza vesile olan,bizi buraya toplayan Samsun Sevdamızdır. Bizi güzelliklerde buluşturan Samsun sevdamızdır. Bizim yüzümüzü gülümseten Samsun sevdamızdır. 20 yıldır bu sevdanın peşinden giden bir Samsun Sevdalısı kardeşiniz olarak, bugün yine birlikteyiz.
Konu Samsun olduğu sürece de sonsuza kadar hep beraber olacağız. Şunu gördük ki Biz Samsun’dan Samsun bizden kopamıyor. Samsun’un adını her vesileyle bayrak gibi taşımak bizim emelimiz, gayemiz oldu. Aynı çatı altında toplandığımız SAMKON’da önceden yaptığımız ve yıllardır özlemimiz olan faaliyetlerimizi daha büyük bir heyecan ve görkemle tekrar yapacağız. Samsunluların birçok alandaki ve sektördeki başarılarını ilgiyle ve gururla takip ediyoruz. Bu başarıların her sahada daha da ilerletilmesi için hemşerilerimizle kola kola yürümeye devam edeceğiz.
Kurtulan değil, kurtaran şehrin evlatları olarak, Atatürk’ ün şehrine yakışan vakar ile, Ay yıldızlı bayrağın altında dilimizdeki dua ile Samsunumuzun adını zirveye taşımak için tüm gücümüzle çalışacağız.
Her şey Samsun için. Bizim sevdamız Samsun’dur. İstanbul’da olmamıza rağmen Samsun’un tanıtımı konusunda yoğun emek harcıyoruz. Türkiye’nin her köşesinde yaşayan Samsunluların bir çatı altında buluşmasını sağlayarak sosyal konularda faaliyetler yürütüyoruz.. Son yıllarda Samsun’un tanıtımı anlamında büyük mesafe kat ettik. Önümüzdeki günlerde daha iyi sonuçlar elde edeceğimize inanıyoruz.
Burada 1 milyon 300 bine yakın Samsunluyu bir araya getirmeye çalışıyoruz. 20 yıldır çeşitli STK’larda görev alıyorum. Böyle güzel bir günde beraberiz. İnşallah pandemi belasını beraber atlatırız. İnşallah geçmiş dönemlerde olduğu gibi Feshaneler yaparız . Yenikapı’da çok daha büyük etkinliklere hazırlanıyoruz. Düşüncelerimiz de bu yönde. Yine planladığımız başka güzel düşünceler var.”diyerek konuşmasını tamamladı.

3 Saate yakın süren bayramlaşma ve kahvaltı programında Samsunluluk ruhu ve birlik beraberliği gündem oluşturdu.
Program anı fotoğraflarının çekilmesi ile son buldu.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.