Dolar 32,3893
Euro 34,7878
Altın 2.396,31
BİST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 16°C
Hafif Yağmurlu
Samsun
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 15°C
Paz 17°C
Pts 19°C
Sal 21°C

Samsun’da İş İstihdamı Yaratacak Proje

Samsun’da İş İstihdamı Yaratacak Proje
23 Ağustos 2021 08:19
1.225
A+
A-

Samsun’un tanınmış iş adamı Gökhan CIGALI, iş istihdamı yaratacak projelerini katılımcılara ve kamuoyuna tanıttı.

Yoğun katılımın olduğu seminer 3 gün boyunca devam edecek. Gökhan Itriyat kolonya ve kahve satışları ve ürünlerin tanıtımı, Aşçılık, Pastacılık, Estetiysen, Sürücü kursları, Meslek Yetiştirme Kursları, HDİ ve GROUPAMA Sigortacılık ile Turnuva Hukuk iş kollarında nasıl istihdam yaratacaklarını ve bu iş kollarında kazanç elde edebileceklerini 4 saat süren seminerde ekibiyle birlikte anlattı.

Işı adamı Gökhan CIGALI yaptığı açıklamada: “Bugüne kadar bu şehirde MYK ile ve bu branşlarda açtığımız kurslarla bir çok insanine hayatına yon verdik. Bir kısmi kurumlarda ,Özel sektörlerde iş bulduk çalışmaktadırlar bir kısım insanları mizada hayallerindeki iş yerlerini kurarak iş sahibi ve esnaf olarak çalışmalarına katkı verdik.” dedi.

“ASGARİ ÜCRETİN ÜZERİNDE GELİR SAHİBİ OLDULAR”

Bir çoğu asgari ücretin üzerinde gelirlere sahip oldular.

Bugün her iş kolunda çalışanlar 3308 Sayılı Kanun gereği MYK belgesi almak zorundadır .Nitekim bizlere yapılan müracaatlar nedeniyle de bir kurs programı planlamak zorunda kaldik. Katılımcılara gördükleri mesleki kurs sonunda M.E.B. yetkililerincede tasdik edilen belgelerini vermekteyiz. Yüzlerce insanın bize müracaatları sonunda işlerine hayallerine kavuşmasında liderlik yaptık bundan sonrada yapmaya devam edeceğiz.

Burada kendi branş ve dallarında uzman olan ekibimiz sizlerin merak ettiği sorunlarınızı ve iş kolunda nasıl kazançlar elde edebileceğinizi anlatacaklar.

Bir insanine hayatına nasıl ne şekilde yon verebileceğinin en önemli algısı kendi beynidir. Her şey sizde başlar. İster  hayatinizi asgari ücretle idame edersiniz ister elde edeceginiz calismalarinizla hayal ettiklerinizi bir bir kazanacak kazancla yasama devam edebilirsiniz.Burada tercih hakki tamamen size aittir.

Bizler iş istihdami yaratarak onunuze firsatlari ve is imkanlarini sunuyoruz.

Ayrica Turuva Hukuk ile yasal hak ve hukuk konularinda mağdur olanlarin haklarini nasil kazanacaklari konusunda yardimci olabilecegimizide size yetkili arkafasimiz ayrintıli bilgi verecektir.

Hayatimiz da her gecen gun olmaz ise olmaz konuma gelen Sigortacilik hususunda da nasil kazanclar elde ediceginiz ve bu konudaki egitimlerinizde yine bizim sirketimiz ve bu konuda uzman kisilerce birazdan sizlere bilgi vereceklerdir.

Iste yaklasik 6 iş kolunda Samsun ve Karadeniz hatta bir cok ilde yetkimizi de alarak Istihdam saglayacagiz.

Bugune kadar bir cok insan bize inandilar ve kendi tercih ettikleri iş kolunda başarı ile islerinin basinda calişmaktalar.Ben ve Ekibim bu şehre bu Karadeniz bolgesine Katma Deger ve is istihdamlari saglayarak bu insanlarin hayatina dokunarak kazanc elde etmelerine yardimci olacagiz liderlik yapicagiz.

YORUMLAR

  1. Hayati dedi ki:

    çok teşekkürler