Dolar 32,4839
Euro 34,9514
Altın 2.439,24
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 22°C
Hafif Yağmurlu
Samsun
22°C
Hafif Yağmurlu
Cum 18°C
Cts 19°C
Paz 18°C
Pts 18°C

Samulaş Güvenlikleri Geleneksel Buluşması

SAMULAŞ’ta çalışan güvenlik görevlileri bir araya geldi.

Samulaş Güvenlikleri Geleneksel Buluşması
22 Ağustos 2021 05:12
1.185
A+
A-

SAMULAŞ’ta çalışan güvenlik görevlilerinin 1 MAYIS 2018 tarihinde kurmuş oldukları ve halen devam eden Yardımlaşma ve Geleneksel Fon Üyeleri Buluşması düzenlendi.

SAMULAŞ özel güvenlik görevlileri kendi aralarında kurdukları fonda yarım elma gönül alma ilkesi ile (Düğün, nişan, sünnet düğünü, iş feshi, ve 1.derece yakınlarının vefatında birbirlerine destek olmakla beraber, zaman ve kasa durumundaki imkanlar dahilinde fırsat buldukları zamanlarda da fon üyeleri ile bir araya gelip etkinlik düzenleyip sohbet etmektedirler.

SAMULAŞ özel güvenlik görevlileri “Her geçen gün yoğun iş temposunda hizmet ve görevlerini ifa ederken kendi aramızda da böyle bir sosyal projeyi hayata geçirmek için fikir oluştu. Buradaki amacımız çalışanlarımız arasında bir imece oluşturmak ve dayanışmanın kardeşliğin dostluğun güçlenerek iyi ve kötü günümüzde bir fon oluşturup çare olmaktır. İnşallah ilerde bunu bir kooperatif veya sandık hesabı oluşturma imkanlarına getiririz.” dedi.

ETİKETLER:
YORUMLAR

  1. Alper Kalender dedi ki:

    Beni de yaz editör bey …