Dolar 32,5424
Euro 34,8865
Altın 2.433,16
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 29°C
Az Bulutlu
Samsun
29°C
Az Bulutlu
Per 21°C
Cum 18°C
Cts 20°C
Paz 19°C

Sepaş Enerji, “Kadınlar İçin Harika İşyeri” seçildi

ANKARA (AA) – Sepaş Enerji, Great Place to Work (GPTW) Enstitüsü’nün Türkiye’de ilk defa gerçekleştirdiği “Kadınlar için Harika İşyerleri …

Sepaş Enerji, “Kadınlar İçin Harika İşyeri” seçildi
9 Kasım 2021 13:07
224
A+
A-

ANKARA (AA) – Sepaş Enerji, Great Place to Work (GPTW) Enstitüsü’nün Türkiye’de ilk defa gerçekleştirdiği “Kadınlar için Harika İşyerleri” araştırmasında ödül kazandı.

Şirketten yapılan açıklamada, Türkiye’de ilk kez yapılan “Kadınlar için Harika İşyerleri” (Best Workplaces for Women Turkey) araştırması kapsamında, GPTW sertifikası almaya hak kazanan ve en az yüzde 80 güven endeksine sahip 91 şirketin değerlendirmeye alındığı bildirildi.

Buna göre, 1500’den fazla kadın çalışanın katıldığı anket çalışmasıyla listeye giren 21 şirket belli oldu ve Sepaş Enerji de ödülü kazananlar arasında yer aldı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Sepaş Enerji Genel Müdürü Çağrı Poyraz, insan kaynakları uygulamalarının ödüllendirilmesinden mutlu olduklarını belirtti.

Sepaş Enerji’nin işe alım, kişisel gelişim ve terfi gibi süreçlerde fırsat eşitliği politikasını benimsediğini kaydeden Poyraz, “Kadın çalışan sayımızı artırmak ve kadınlara geleneksel kalıpların dışında kariyer fırsatları sunabilmek, insan kaynakları stratejimizin önemli parçası. İstihdamdan terfi uygulamalarına kadar tüm süreçlerimizde kadın-erkek ayrımı olmadan eşitlik ve adalet ilkesine bağlıyız. Her zaman odağında insanı tutan Sepaş Enerji olarak bu alanda elde ettiğimiz başarılarda fırsat eşitliğinden ödün vermeyen anlayışımızın payı büyük. Tüm arkadaşlarımı kutluyor ve teşekkür ediyorum” değerlendirmesinde bulundu.

Muhabir: Barış Sağlam

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.