Dolar 33,6049
Euro 37,0544
Altın 2.641,57
BİST 9.830,94
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 28°C
Hafif Yağmurlu
Samsun
28°C
Hafif Yağmurlu
Per 28°C
Cum 29°C
Cts 29°C
Paz 29°C

Fanta Fest Rüzgârı, Tarkan ve Ceza ile Samsun’da Esti

Fanta Fest Rüzgârı, Tarkan ve Ceza ile Samsun’da Esti
14 Ağustos 2024 21:48
1
A+
A-

Türkiye’nin en büyük gezici müzik festivali Fanta Fest, tüm hızıyla devam ediyor. Yazın enerjisi ile müzik ve eğlenceyi bu sene 7 şehre taşıyan Fanta Fest’in üçüncü durağı Samsun Batıpark oldu.

Kozmetikten giyime, gıdadan teknolojiye farklı sektörlerden onlarca markanın katılımıyla renklenen Fanta Fest, gün boyunca etkinlik alanında gerçekleşen DJ performansları, festivale özel saç ve makyaj uygulamaları, düzenlenen oyunlar ve yarışmalarla Samsun’da da tam bir festival havasında geçti. Megastar Tarkan ve Türkiye’nin rap müziğine yön veren efsanevi sanatçısı Ceza’nın performanslarıyla taçlanan Fanta Fest, müzik severler için kaçırılmayacak bir deneyime dönüştü.

Tarkan Yeni Albümü “Kuantum 51”den En Sevilen Parçalarıyla Seyircisi Karşısında

7 yıl aradan sonra kaydettiği yeni albümü “Kuantum 51”i geçtiğimiz günlerde sevenleriyle buluşturan Tarkan; Fanta Fest’in Samsun konserlerinde sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı.

Konserlerin açılışını albümde yer alan ve söz-müziği kendisine ait olan “YO” parçasıyla yapan, ‘’Darmaduman’ ve ‘’Müteşekkir’ gibi çok beğenilen yeni şarkılarını da seslendiren Tarkan’a alanı dolduran on binler tek bir ağızdan eşlik etti. ‘’Dudu, Gül Döktüm Yollarına, Kuzu Kuzu’’ gibi unutulmaz şarkılarının yanı sıra; sahnedeki görsel şovu, özlenen dansları ve bitmeyen enerjisi ile sevenlerine hafızalardan silinmeyecek bir gece yaşattı. Sahneye “Bu ne muhteşem bir kalabalık! Bu gece benimle felekten bir gece çalmaya hazır mısınız?” diyerek çıkan Tarkan’a sahnede Can Şengün (Elektro Gitar), Alp Ersönmez (Bass Gitar), Volkan Öktem (Davul), Serhat Ersöz & Matthew Erdem (Klavye), Ayhan Günyıl, Ateş Berker Öngören (Akustik Gitar), Faruk Emre Kürklüoğlu, Ozan Öztürk (vokal) gibi birbirinden değerli müzisyenlerden oluşan orkestrası eşlik etti. 

Hayranlarının yoğun isteği üzerine tekrar sahneye çıkan Tarkan “Sevgili Samsun, ilginiz için çok teşekkürler. Tüm arkadaşlarım için koca bir alkış alabilir miyim? Fanta’ya bu güzel organizasyon için çok teşekkürler. En çok da sizlere teşekkürler. İyi ki geldiniz.’’ dedi.

Türk Rap Müziğin Efsanevi İsmi Ceza Samsunlular ile Buluştu

Fanta Fest’te dördüncü kez müzikseverlerle buluşan ve Fanta Fest’in açılışını yapan Ceza, Samsun’daki inanılmaz kalabalığa “Karadeniz’deyiz ve ben şu an dünyanın en güzel manzarasına bakıyorum. Kendimi de dünyanın en iyi sanatçısı olarak görüyorum çünkü dünyanın en iyi seyircileriyle bir aradayım. Samsun’u çok özlemiştik, kavuştuğumuz için çok mutluyuz’’ diyerek seslendi. Samsun seyircisinin coşkusu karşısında “Şimdiye kadarki en coşkulu seyircilerden birisi, Samsun farkını koydu” diyen Ceza; en sevilen parçaları arasında yer alan ‘’Sus Pus’’ ve ‘’ Yerli Plaka ‘’nın yanı sıra; heyecanla beklenen ve çıkışının ilk haftasında 1 milyon dinlenmeyi geride bırakan “Yatay Zeka” adlı yeni albümünden ‘’Maytap’’ ve ‘’Sonu Yok’’ adlı şarkılarını da seslendirdi. 

Festival Coşkusu 4 Şehre Daha Taşınacak

İstanbul Maltepe Etkinlik Alanı, Ankara Atatürk Orman Çiftliği Konser Alanı ve Samsun Batıpark’ta festival coşkusunu ortaya çıkaran Türkiye’nin en büyük gezici müzik festivali Fanta Fest, tüm hızıyla devam ediyor. Rotasını 10 Ağustos’ta Gaziantep’e çevirecek olan Fanta Fest, 13 Ağustos’ta Adana, 16 Ağustos’ta Antalya ve 19 Ağustos’ta ise İzmir’de gerçekleşecek. 

 

Daha Daha uygulamasında biriktirilen 2.000 Fanta puanla, uygulamadan biletini edinen herkese açık olan Fanta Fest’in biletleri, bu sene eş zamanlı olarak Mobilet uygulamasında da satışa sunuluyor. 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.