Dolar 32,9500
Euro 35,3594
Altın 2.456,50
BİST 10.679,98
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 26°C
Açık
Samsun
26°C
Açık
Per 26°C
Cum 28°C
Cts 28°C
Paz 28°C

GAİN’in çok sevilen dizisi “Ayak İşleri” dördüncü sezon çekimleri için sete çıktı

GAİN’in çok sevilen dizisi “Ayak İşleri” dördüncü sezon çekimleri için sete çıktı
4 Haziran 2024 16:06
36
A+
A-

Başrolünü Çağlar Çorumlu ve Güven Murat Akpınar’ın paylaştığı, GAİN’in orijinal dizisi “Ayak İşleri” geri dönüyor! 

Duygusal maço Vedat ile politik doğruculuğa kafayı takmış Evren’in, zengin iş insanı Servet Abi’nin “işlerini” halletmeye çalışırken başlarına gelenleri anlatan “Ayak İşleri”nin dördüncü sezon çekimlerine başlandı. 

“Muhteşem uyum”una tanıklık ettiğimiz bu iki zıt karakter, içine düştükleri trajikomik durumlarla mücadele ederken seyirciyi yine aksiyon ve kahkaha dolu bir maceraya sürüklüyor. 

Özgün senaryosu ve muhteşem oyunculuk performanslarıyla çok sevilen dizi, Çağlar Çorumlu’ya 49’uncu Altın Kelebek Ödül Töreni’nde En iyi Komedi Dizisi Erkek Oyuncu Ödülü’nü getirmişti. 

Diziye üç sezon boyunca Taner Barlas, Şebnem Sönmez, Bülent Emin Yarar, Defne Kayalar, Sarp Akkaya, Şenay Gürler, Berkay Ateş, Çağdaş Onur Öztürk, Uraz Kaygılaroğlu, Esra Ruşan, Nur Fettahoğlu ve Sarp Apak gibi birbirinden başarılı isimler konuk olmuştu. “Ayak İşleri”nin dördüncü sezonuna ise Özge Özpirinçci, Bartu Küçükçağlayan, Melis Birkan, Tolga Tekin, Deniz Celiloğlu ve İlker Fıratlı gibi birçok ünlü oyuncu konuk olacak.

Son yılların en çok konuşulan komedi yapımlarından biri olarak gösterilen “Ayak İşleri”nin yönetmen koltuğunda oturan Caner Özyurtlu, senaryoyu Volkan Öge ile birlikte kaleme alıyor. Yapımcılığını ise AC Film üstleniyor.

“Ayak İşleri”, dördüncü sezonuyla çok yakında sadece GAİN’de!

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.