Dolar 32,7525
Euro 35,0851
Altın 2.450,67
BİST 10.647,91
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 29°C
Hafif Yağmurlu
Samsun
29°C
Hafif Yağmurlu
Pts 30°C
Sal 30°C
Çar 30°C
Per 29°C

GAİN’in yeni sohbet programı “Hadi Anlat” başladı!

GAİN’in yeni sohbet programı “Hadi Anlat” başladı!
4 Haziran 2024 22:06
54
A+
A-

GAİN’in yeni sohbet programı “Hadi Anlat” başladı. Gazeteci Senem Aydın’ın yapımcılığını ve sunuculuğunu üstlendiği programın ilk konuğu ünlü oyuncu Neslihan Atagül Doğulu oldu. 

Şu sıralar bol bol dinlendiğini söyleyen oyuncu, “Kendimi ilhamın içinde hissediyorum” dedi. Son iki yıldır sıklıkla seyahat ettiğini, İspanyol kültürünü çok sevdiğini ve bu nedenle İspanyolca derslerine başladığını da anlattı. 

‘Bazen çok tekinsiz davranabiliyorum’ 

Bu yılın başında Miami’de düzenlenen “Turkish Drama Gala Gecesi”ne “Turkish Drama Queen” olarak davet edilen ünlü oyuncu, o gece hakkında “Gurur duydum” diye konuştu.

Neslihan Atagül Doğulu, Senem Aydın’ın “Günlük hayatında verdiğin tepkilere göre ne kadar drama kraliçesinin?” sorusunu ise şöyle yanıtladı: “Ruh halime göre değişiyor. Bazen çok tekinsiz davranabiliyor, çok uçlarda yaşayabiliyorum. Bazen de her şeyi çok olağan karşılayabiliyorum.”

Çocukluğundan kariyer yolculuğuna; hakkında merak edilenleri samimiyetle yanıtlayan oyuncunun açıklamalarından diğer satır başları şöyle;

– “Hassas biriyim ama kırılgan değilim. Hassasiyetim yüksek olduğu için hissettiğim şeyler de hassasiyetimi destekliyor. Onun için anlaşılmadığımı düşündüğüm tüm noktalarda biraz uçlarda yaşadığım oluyor. Ama bunun için de kendimi eğitmeye çalışıyorum” 

– “Kalbimdeki cılız sesi daha çok duymaya, onu dinlemeye çalıştım; hâlâ çalışıyorum.”

– “Zamansız yaşamayı tercih ediyorum.”

“Hadi Anlat”ın ilerleyen bölümlerine Evrim Alasya, Sinan Akçıl, Rachel Araz, Deniz Baysal, Volkan Demirel, Hande Soral & İsmail Demirci, Halil İbrahim Ceylan, Aslıhan Turan Doğan, Ahmet Güneştekin, Bestemsu Özdemir ve Uğur Aslan konuk oluyor. “Hadi Anlat” her salı, yeni bölümleriyle sadece GAİN’de…

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.