Dolar 32,9623
Euro 35,3588
Altın 2.455,42
BİST 10.679,98
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 26°C
Açık
Samsun
26°C
Açık
Per 26°C
Cum 28°C
Cts 28°C
Paz 28°C

Gupse Özay ve Aslı İnandık’tan Keyifli Kamera Arkası

Gupse Özay ve Aslı İnandık’tan Keyifli Kamera Arkası
5 Haziran 2024 11:48
41
A+
A-

Gupse Özay ile Aslı İnandık’ın ‘Üzüntü’ ve ‘Kaygı’ karakterlerini seslendirdiği stüdyo kaydından keyifli perde arkası ve kısa bir soru-cevap videosu paylaşıldı.

Özay’ın en sevdiği karakteri seslendirdiğini belirttiği videoda; Aslı İnandık ise ses verdiği duygu kaygıya en yakın olduğu anların uyuyamadığı anlar olduğunu söyledi. Hem karne hem de tatil hediyesi olarak çocuklar başta olmak üzere 7’den 70’e her yaşa hitap edecek ‘Ters Yüz 2’, 14 Haziran’dan itibaren beyazperdedeki yerini alacak. 

Riley büyüyor, kumanda merkezinde yeni duygulara yer açılıyor ve animasyon sinemanın en zamansız ve yaşsız filmlerinden ‘Ters Yüz’, devam filmiyle 14 Haziran’da sinemalara, 9 senenin ardından geri dönüyor. 

Yaş grubunun ve mizah ile komedinin en güçlü oyuncularından ve kalemlerinden Gupse Özay, “o zamanlar genceciktim” dediği dönemden tam 9 sene sonra yeniden Üzüntü karakterine ses vermek için stüdyoya girdi. Özay’ın kamera arkasında karakteri gereği devamlı ağladığı ancak bir o kadar da eğlendiği seslendirme anlarından kamera arkası video paylaşıldı. Oyuncuyla kısa bir soru-cevabın da paylaşıldığı videoda, Özay, hayatında kendisini yöneten üç duygunun neşe, kaygı ve yeniden neşe olduğunu belirtirken; söz konusu üzüntü olduğunda üzüntüsüyle barışık, faydalı yanlarını gören ve de gerektiğinde onu hemen gönderen biri olduğunu dile getiriyor. Filmde en sevdiği karakterin Üzüntü olduğunu söyleyen Özay’ın, filmden ipucu içermeyen beğendiği bir repliği söylemesi istendiğinde aynı ses verdiği karakter gibi ağlaması yüzleri güldürüyor. 

‘Ters Yüz 2’nin en merakla beklenen ve kumanda merkezini sarsıcı şekilde etkileyecek karakteri Kaygı’ya ses veren İnandık ise, ilkini tam 3 kez izlediği ve aynı sahnesinde de ağladığı çok sevdiği serinin devam filminde stüdyoda olmaktan ötürü mutluluğunu dile getiriyor. Kaygı duyduğunda uyuyamayacak birine dönüştüğünü ve onunla çok iç içe geçmiş bir duygu olduğunu dile getiren İnandık’ın için ‘Ters Yüz’, kendi çocukluğuyla bağ kurmasını sağlayan bir film olduğundan bambaşka bir önem taşıyor.  

Seslendirme yönetmenliğini Oğuz Özoğul’un yaptığı, Yaren Özaydın, Aysun Topar, İrem Alnıaçık, Oğuz Özoğul, Murat Şen, Suzan Acun, Ercan Demirel, Duru Atlıhan, Gizem Gülen, Duru Atlıhan ve Burçin Artut gibi isimlerin seslendirme kadrosunda yer aldığı filmde Riley’yi artık bir ergen olarak izleyecek ve zihnine geri döneceğiz. Filmde beklenmedik duygu Kaygı, gelişiyle birlikte kumanda merkezini ani bir yıkıma uğratacak. 

Senaryosunu Meg LeFauve’ün yazdığı, yönetmen koltuğunda ise Kelsey Mann’in oturduğu ‘Ters Yüz 2’, 14 Haziran’da sinemaseverlerle buluşacak. 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.