Dolar 32,3276
Euro 34,7452
Altın 2.391,96
BİST 10.250,37
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 16°C
Hafif Yağmurlu
Samsun
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 16°C
Paz 17°C
Pts 18°C
Sal 20°C

Haydi çocuklar ara tatil şenliğine

Gölcük Belediyesi tarafından 2-3 Şubat tarihlerinde düzenlenecek Ara Tatil Çocuk Şenliği; karne tatilindeki çocuklara eğlence dolu iki gün yaşatacak.

Haydi çocuklar ara tatil şenliğine
23 Ocak 2024 05:08
188
A+
A-

Gölcük Belediyesi tarafından 2-3 Şubat tarihlerinde düzenlenecek Ara Tatil Çocuk Şenliği; karne tatilindeki çocuklara eğlence dolu iki gün yaşatacak.

Gölcük Belediyesi; karne tatiline giren çocuklar için eğlence dolu iki gün hazırladı. 3-4 Şubat tarihlerinde Kazıklı Kervansarayı Kültür Yapısı’nda düzenlenecek Ara Tatil Çocuk Şenliği; birbirinden eğlenceli atölyeler ile çocukları ağırlayacak. Kervansaray fuaye alanında 13.00-15.00 saatleri arasında düzenlenecek şenlik ile karne heyecanı yaşayan çocuklar tatil günlerini eğlenceye dönüştürecek.

 

EĞLENCE DOLU İKİ GÜN

Gölcük Belediyesi tarafından ücretsiz olarak düzenlenecek Ara Tatil Çocuk Şenliği’nde; yüz boyama, geri dönüşüm ve el becerisi atölyeleri, animasyonlar, kukla gösterileri, tiyatro oyunları, masal saati, salıncak ve transformers ve maskot etkinliklerinin yanı sıra birbirinden eğlenceli yarışmalar ile çocuklar unutulmaz iki gün geçirecekler.

 

GÖLCÜK’TE ÇOCUK OLMAK AYRICALIK

Gölcük’te yaşamanın ayrıcalık olduğunu söyleyen Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, “Gölcük Belediyesi olarak ilçemizde çocuklara ve eğitime olan desteklerimizi aralıksız sürdürüyoruz. Bu kapsamda düzenleyeceğimiz Ara Tatil Çocuk Şenliği ile karne tatilindeki çocuklarımız, verimli zamanlar geçirecekler. Tüm çocuklarımızı; birbirinden eğlenceli etkinlikler ile dolu şenliğimize bekliyoruz” dedi.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.