Dolar 33,7351
Euro 37,2627
Altın 2.700,63
BİST 9.902,24
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 29°C
Parçalı Bulutlu
Samsun
29°C
Parçalı Bulutlu
Paz 29°C
Pts 30°C
Sal 30°C
Çar 30°C

Konak’ta şölen sürüyor: Sanathane bu hafta da dopdolu

Konak’ta şölen sürüyor: Sanathane bu hafta da dopdolu
19 Ağustos 2024 14:12
1
A+
A-

Konak Belediyesi Sanathane Gösteri Sanatları Merkezi, ağustos ayı boyunca birbirinden keyifli etkinliklere ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Eşsiz bir kültür sanat ziyafeti sunan Sanathane’nin bu haftaki ilk etkinliği yönetmenliğini Yüksel Aksu’nun üstlendiği “İftarlık Gazoz” film gösterimi ve söyleşisi olacak.

Konak Belediyesi’nin tarih kokan kültür sanat mekanlarından Sanathane Gösteri Sanatları Merkezi, ağustos ayı boyunca birbirinden keyifli etkinliklere ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Geçen hafta özel bir seçki ile kapılarını sanatseverlere yeniden açan Sanathane’nin bu haftaki ilk etkinliği yönetmenliğini Yüksel Aksu’nun üstlendiği “İftarlık Gazoz” film gösterimi ve söyleşisi olacak.

Açık havada film keyfi

Her hafta farklı etkinliklere sahne olacak Sanathane’de bu hafta ilk olarak İftarlık Gazoz film gösterimi ve söyleşisi İzmirlilerle buluşacak. Açık havada film gösterimi keyfinin ardından yönetmen Yüksel Aksu’nun da katılımıyla söyleşi düzenlenecek. Etkinlik 20 Ağustos Salı günü saat 21.00’da başlayacak.

Genç yetenek Adasu Akın sahne alacak

Sanathane’de müzik şöleni yaşamak isteyenler ise 21 Ağustos Çarşamba günü saat 20.30’da sahne karşısındaki yerini alacak. Sesi, yeteneği ve sahne performansıyla büyük beğeni kazanan çello sanatçısı Adasu Akın, Anadolu ezgilerini modern müzikle harmanladığı konseriyle herkese unutulmaz anlar yaşatacak. “Ulusaldan Evrensele” temasıyla özel bir repertuvar sergileyecek olan genç sanatçıyı dinlemek için sınırlı sayıdaki ücretsiz davetiyenizi 19 Ağustos Pazartesi gününden itibaren Sanathane ve Türkan Saylan Kültür Merkezi’nden temin edebilirsiniz. Diğer etkinlikler için davetiye şartı aranmamaktadır.

Edebiyat yolculuğu

Haftanın “Edebiyat Söyleşileri” ile kapanacağı Sanathane’de eğitim ve edebiyat ilişkisi açısından Türkiye’nin dünü, bugünü ve geleceği konuşulacak. Eğitimci-Yazar Hidayet Karakuş, Bilsen Başaran ve Gülçin Sahilli’nin katılacağı söyleşinin moderatörlüğünü ise Yazar Özgür Zeybek üstlenecek. Etkinlik 22 Ağustos Perşembe günü 19.30’da başlayacak.

Konak Belediyesi Sanathane Gösteri Sanatları Merkezi

20 – 22 Ağustos 2024 Etkinlik Programı

*Film Gösterimi

“İftarlık Gazoz”

Oyuncular: Cem Yılmaz, Berat Efe Parlar, Okan Avcı

20 Ağustos 2024 Salı

Saat: 21.00

Yer: Sanathane Gösteri Sanatları Merkezi

*Konser

“Adasu Akın”

Çello Sanatçısı

21 Ağustos 2024 Çarşamba

Saat: 20.30

Yer: Sanathane Gösteri Sanatları Merkezi

*Söyleşi

“Sanathane Edebiyat Söyleşileri”

“ Eğitim ve Edebiyat İlişkisi Açısından Türkiye’nin Dünü, Bugünü, Geleceği”

Moderatör: Özgür Zeybek – Yazar

Konuşmacılar: Bilsen Başaran – Eğitimci, Yazar

Gülçin Sahilli – Eğitimci, Yazar

Hidayet Karakuş – Eğitimci, Yazar

22 Ağustos 2024 Perşembe

Saat: 19.30

Yer: Sanathane Gösteri Sanatları Merkezi

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.