Dolar
Euro
Altın
BİST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun °C
Samsun
°C
°C
°C
°C
°C

Mastercard’ın “Paha Biçilemez” deneyimleri Urla’da!

Mastercard’ın “Paha Biçilemez” deneyimleri Urla’da!
29 Mayıs 2024 13:18
43
A+
A-

Dünyanın 40’tan fazla noktasında, yeme-içmeden alışveriş ve modaya, kültür-sanattan müzik ve eğlenceye, spor ve seyahatten konaklamaya kadar yaşamın farklı alanlarında tüketiciyle buluşan Paha Biçilemez platformu kapsamını genişletti. Platformun yeni durağı İzmir’in incisi Urla oldu.  

 

Mastercard, deneyimi odağına alan bir marka olarak Paha Biçilemez Platformu ile kullanıcılarına özel anlar sunmaya devam ediyor. Tüketicilerin tutkunu olduğu alanlarda benzersiz deneyimler tasarlayan Mastercard, 2022’de Kapadokya Caz Akşamlarını gerçekleştirerek, ilk defa İstanbul dışında da Paha Biçilemez deneyimleri, yerli yabancı gezgin sanatseverlerle buluşturmaya başladı. Bugün Urla Gastronomi Günlerinin de eklenmesiyle Paha Biçilemez Platformu sunduğu eşsiz deneyimlerle Türk turizmine katkı sağlıyor. 

Urla’da Gastronomi Günleri ile Paha Biçilemez Deneyimler Gerçekleşti

Paha Biçilemez Platformu, destinasyon özelinde benzersiz deneyimler kurgulayarak lokasyonların markalaşması ve tutku alanları üzerinde uzmanlığının artmasını hedefliyor. Platform, gastronomi ve seyahat tutkunlarını İstanbul ve Kapadokya’dan sonra şimdi de Urla atmosferini deneyimlemeye, Urla’nın kültürel ve gastronomi dünyasının ayrıcalıklı rotalarını özel rehber eşliğinde keşfetmeye davet etti. Platform, üyelerine Michelin yıldızlı restoranlarda tadım etkinliği, alanında uzman isimlerle bağ gezisi, zeytinyağı tadımı ve konser gibi ayrıcalıklı bir program sundu. 

Mastercard Doğu Avrupa Bölgesi Pazarlama ve İletişimden Sorumlu Başkan Yardımcısı Yasemin Develioğlu, “Kart sahiplerimize başka hiçbir yerde bulamayacakları deneyimler sunmak ve paha biçilemez anılar biriktirmeleri için fırsatlar yaratmak platformumuzun en temel varoluş sebebi. Farklı tutku alanlarına odaklanıyoruz ve konusunda uzman fikir önderleri ve sektör öncüleri rehberliğinde, kültür-sanat-gastronomi ekseninde çok keyifli bir hafta sonu yaşatıyoruz. 3’üncü yılında Kapadokya Caz Akşamlarına devam ederken, bu sene onun yanına gastronominin yeni yıldızı Urla’yı da ekledik ve Gastronomi Günleri’nin ilkini gerçekleştirdik. Türkiye’de yaşayan seyahat severlere ve Türkiye’de tatil planlayan yabancı turistlere özgün deneyimler sunuyoruz. Turizme ve bölge ekonomisine katkı sağlıyor, tüketici trendlerinin nabzını tutmaya devam ediyoruz” diye konuştu. 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.