Dolar 32,8281
Euro 35,2576
Altın 2.456,81
BİST 10.680,91
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 26°C
Açık
Samsun
26°C
Açık
Cum 28°C
Cts 28°C
Paz 28°C
Pts 29°C

TOD’da Haziranda Yaz Şenliği Var!

TOD’da Haziranda Yaz Şenliği Var!
5 Haziran 2024 15:30
29
A+
A-

Mini dizi “Without Sin”, “Three Pines” ve “Panhandle”ın yanı sıra, dünyada 7 milyon dolara yakın hasılat yapan ‘‘Tatlı Bela (Beautiful Disaster)’’ gibi yapımlar da haziran ayında TOD ekranlarında yer alacak.

TOD, haziran ayında aksiyon ve macera dolu yepyeni içeriklerle yaza merhaba diyecek. Tüm dünyada ilgiyle izlenen birbirinden başarılı yapımlar ve Türkiye’de ilk kez yayınlanacak içerikler ay boyunca TOD ekranlarında izleyicilerle buluşacak.

 

TOD ORIGINALS’dan yepyeni iki program ‘‘Tek Yol Doğa’’ ve ‘‘İstanbul Bir Sofra Olsa’’ seyirciyle buluşuyor

 

  • “Tek Yol Doğa”, Türkiye’nin doğal zenginliklerinin muhteşem manzarası eşliğinde doğa koruma yolculuğuna çıkıyor. Çünkü başka seçeneğimiz yok; ‘’Tek Yol Doğa’’ sloganıyla harekete geçen belgeselde çevreye duyarlı sanatçılar, her bölümde farklı bir doğa sorununa işaret edecek ve uzmanlar eşliğinde çözüm yöntemleri sunacak. “Tek Yol Doğa”da Mehmet Ali Nuroğlu ile Konya Havzası’nın geniş obrukları incelenecek, Deniz Barut ile Doğu Karadeniz’in muhteşem doğası Fırtına Vadisi keşfedilecek, İpek Tuzcuoğlu Yedigöller’in korunma yöntemlerini anlatacak, Utku Ateş rehberliğinde Kastamonu Küre Dağları’nın eşsiz ormanları gezilecek ve Alp Kırşan ile “Marmara Denizi’ni nasıl koruyabiliriz?” sorusuna cevap aranacak.

 

  • “İstanbul Bir Sofra Olsa”, İstanbul’un tarihinden gelen lezzet yolculuğu ekranlara taşınıyor. Şef Asuman Kerkez’in hazırlayıp sunduğu bu benzersiz program, izleyicileri İstanbul’un tarihi boyunca yaşayan uygarlıkların zengin mutfak kültürünü keşfe çıkaracak. Her bölümde farklı bir dönemin mutfağını ele alacak olan “İstanbul Bir Sofra Olsa”, konunun uzmanları eşliğinde izleyicilere unutulmaz bir deneyim sunacak. İstanbul’un eşsiz tarihine ve kültürel mirasına odaklanan program; ‘’İstanbul’u bir zaman tünelinde deneyimleme şansınız olsa, hangi uygarlıkların sofrasına oturmak isterdiniz?’’ sorusunu izleyiciyle buluşturacak.

 

Dünyada ses getiren filmler 

 

  • Dünyada 7 milyon dolara yakın hasılat yapan rom-kom “Tatlı Bela” (Beautiful Disaster) haziranda, 
  • Norveç sinemasından tekinsiz ev temalı korku filmi “Karabasan” (Nightmare-Marerittet) 9 Haziran’da
  • Doğu-Batı kültürlerinin sinemadaki en romantik karşılaşmalarından biri “Aşkın Bununla Ne İlgisi Var?” (What’s Love Got To Do With It) 16 Haziran’da 
  • Floransa’da geçen romantik komedi “Aklımı Başımdan Al” (Spin Me Round) 20 Haziran’da,
  • Dünyada 18 milyon dolara yakın hasılat yapan büyüleyici animasyon “Mavka: Ormanın Şarkısı” (Mavka: The Forest Song) 23 Haziran’da 
  • Dolph Lundgren, Mickey Rourke, Dermot Mulroney, Scott Adkins’den dört dörtlük aksiyon “8. Kısım” (Section 8) 27 Haziran’da Türkiye’de ilk kez TOD erkanlarında olacak.

 

“Hacks”in yeni sezonu, mini dizi “Without Sin”, “Three Pines” ve “Panhandle” haziranda TOD’da

 

  • Başrollerini Emmy Ödüllü Jean Smart ve Emmy adayı Hannah Einbinder’in paylaştığı “Hacks’”in yeni sezonunda, ayrılıklarının ardından stand-up gösterisinde başarısıyla yükselen Deborah Vance ile Los Angeles’ta yeni fırsatlar peşinde koşan Ava’nın hikâyesi işleniyor. “Hacks” yeni sezonuyla 7 Haziran’dan itibaren her cuma iki bölüm üst üste TOD ekranlarında olacak.

 

 

  • Türkiye’de ilk kez ekranlara gelecek mini dizi “Without Sin”, başrollerinde ünlü oyuncu Vicky McClure ve Johnny Harris’in yer aldığı ilgi çekici yapım; kızının ölümünden sonra yas tutan bir annenin, kızının katiliyle yüzleşme sürecini anlatıyor. Suç ve psikolojik gerilim unsurlarını bir arada barındıran bu hikâye, adalet ve bağışlama temaları etrafında izleyicileri derinlemesine duygusal bir yolculuğa çıkaracak.

 

  • İzleyenleri ekranları başına kilitlemeye hazırlanan, ilgi çekici bir gizem ve suç dizisi olan  “Three Pines”da Başmüfettiş Armand Gamache, huzurlu görünen kasabada yer alan gizemli cinayetleri araştırırken, insan doğasının karanlık yönleriyle yüzleşir. Başrollerinde Alfred Molina, Rossif Sutherland, Tantoo Cardinal, Elle-Máijá Tailfeathers’ın yer aldığı “Three Pines,” her bölümünde yeni bir sır perdesini aralayarak izleyicileri derinden etkileyecek.

 

  • Panhandle” ise Florida’nın kırsal kesimlerinde geçen sıra dışı bir dedektifin hikâyesini konu alıyor. Başrollerinde Luke Kirby, Tiana Okoye, Lesley Ann Warren, Glenn Morshower’in bulunduğu dizide agorafobik bir dedektif olan Bell Prescott ve cesur trafik polisi Cammie Lorde, birlikte gizemli suçları çözerken peşine düştükleri olaylar izleyicileri hem güldürüp hem düşündürecek. İnsan ilişkileri ve toplumsal dinamikleri ustalıkla işleyen “Panhandle,” her bölümünde yeni bir maceraya atılarak izleyiciyi ekrana kilitleyecek.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.