Dolar 33,6898
Euro 37,0162
Altın 2.656,71
BİST 9.982,98
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 29°C
Az Bulutlu
Samsun
29°C
Az Bulutlu
Cts 29°C
Paz 29°C
Pts 30°C
Sal 30°C

Zeynep Avcı’dan Yeni Single: Hal Hal

Zeynep Avcı’dan Yeni Single: Hal Hal
11 Ağustos 2024 18:00
6
A+
A-

The Voice of Germany’den sonra müzik kariyerine hız kesmeden devam eden Zeynep Avcı, bu yaz Barış Manço’nun unutulmaz eseri “Hal Hal” ile dinleyicileriyle buluştu.

Almanya’da düzenlenen The Voice of Germany yarışmasında güçlü sesi ve etkileyici performansıyla dikkatleri üzerine çeken Zeynep Avcı, yarışmanın ardından müzik kariyerine emin adımlarla devam ediyor. Kısa sürede çıkardığı birçok single ile müzikseverlerin beğenisini kazanan Zeynep Avcı, şimdi ise Türk müziğinin efsane isimlerinden Barış Manço’nun “Hal Hal” şarkısını yeniden yorumladı.

Zeynep Avcı, bu yeni çalışmasıyla hem Barış Manço’ya saygı duruşunda bulunuyor hem de kendi yorumunu ekleyerek şarkıya yepyeni bir soluk getiriyor. Modern düzenlemelerle zenginleştirilen “Hal Hal”, dinleyicilere nostaljik bir yolculuk sunarken aynı zamanda günümüzün müzikal dokunuşlarını da barındırıyor. Şarkının söz ve müziği Barış Manço’ya ait olup, aranjmanı Sabi Saltiel tarafından yapılmıştır. Klip yönetmenliğini ise Hasan Kuyucu üstlenmiş ve klip Berlin’de çekilmiştir.

Zeynep Avcı’nın “Hal Hal” yorumu, müzikseverlerin kalbinde özel bir yer edineceğe benziyor. Bu yazın hitlerinden biri olmaya aday olan şarkı, 26 Temmuz’da dijital platformlarda ve müzik kanallarında yerini aldı.

Zeynep Avcı Hakkında:
Zeynep Avcı, Almanya’da düzenlenen The Voice of Germany yarışmasında gösterdiği başarılı performansla adını geniş kitlelere duyurmayı başardı. Yarışmanın ardından çıkardığı single çalışmalarıyla müzik listelerinde üst sıralarda yer alan Avcı, müzik kariyerine yenilikçi ve özgün projelerle devam ediyor.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.