Dolar 32,7525
Euro 35,0851
Altın 2.450,67
BİST 10.647,91
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 28°C
Hafif Yağmurlu
Samsun
28°C
Hafif Yağmurlu
Paz 28°C
Pts 29°C
Sal 30°C
Çar 29°C

Özgür Aydın’dan ‘Küçük Tatlı Anlar’a dikkat çeken bir albüm: Perfect Small Times

Özgür Aydın’dan ‘Küçük Tatlı Anlar’a dikkat çeken bir albüm: Perfect Small Times
31 Mayıs 2024 17:00
48
A+
A-

Özgür Aydın sekizinci albümü “Perfect Small Times”ı, tüm albümlerinde olduğu gibi yine On Air Music Co. markasıyla yayımladı.

Blues-Rock tarzındaki enstrümantal albümde bass gitarda, son dört albümün kayıtlarında da bulunan Cüneyt Özyurt yer alıyor.

Özgür Aydın albüm ile ilgili olarak şu açıklamayı yapıyor: “Büyük anların peşinden koşmak zamanla küçük tatlı anları azaltır.

Modern çağdaki an çeşitliliği ve bolluğu, tercih kabiliyetimizi hırpalarken diğer yandan tarihten günümüze aktarılmış yaşama sevincimiz bozguna uğramış gibi görünüyor. Yaşamlarında makro boyutta beklentiler ve hüsranlar ikilemine sıkışmış modern toplum insanı yaşama sevincini yitirmekle kalmayıp hayal etme refleksini de kaybetme riskiyle karşı karşıya kalmış gibi görünüyor.

Bu olumsuzlukların sebeplerini araştırmak elbette ki akademik çevrelerin konusu. Ancak bireylerin kendi üzerine düşen sorumlulukları tekrar gözden geçirmesi ve bu konuda yaşamlarındaki temel farkındalığı harekete geçirmesi büyük bir fark yaratacaktır.

Hayatlarımızda daha önce de olduğu gibi küçük tatlı anların farkına varmak ve değerini bilmek, hayal etme gücümüzü ve daha güzeli yaşama umudumuzu yeniden yeşertecektir.”                                                                                                                               

Bu düşünceler ile hazırlanan ve müzisyenin sekizinci albümü olan “Perfect Small Times”, küçük tatlı anları betimleyen beş yeni ve daha önceki albümlerinde de bu konsepte göre bestelenmiş yedi eski şarkının remaster versiyonlarından oluşmaktadır.

Albümün kayıt, mix, mastering ve düzenleme işlemleri Özgür Aydın tarafından Supernova Music Lab / Antalya’da yapıldı.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.