Dolar 32,3321
Euro 34,8373
Altın 2.405,87
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 18°C
Parçalı Bulutlu
Samsun
18°C
Parçalı Bulutlu
Sal 21°C
Çar 21°C
Per 18°C
Cum 17°C

AA’nın 102’nci kuruluş yıl dönümü

ORDU (AA) – Ünye Kaymakamı Ayhan Işık ile Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, Anadolu Ajansının (AA) kuruluşunun 102'nci yıl dönümü …

AA’nın 102’nci kuruluş yıl dönümü
6 Nisan 2022 16:09
153
A+
A-

ORDU (AA) – Ünye Kaymakamı Ayhan Işık ile Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, Anadolu Ajansının (AA) kuruluşunun 102'nci yıl dönümü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Kaymakam Işık, mesajında, Anadolu Ajansı'nın yurt içinde ve dışında oluşturduğu geniş haber ağıyla Türkiye'nin sesini dünyaya duyurma görevini en iyi şekilde yerine getirdiğini belirtti.

Anadolu Ajansı'nın geçmişte olduğu gibi bugün de yaygın haber ağıyla Türk basınının en önemli bilgi kaynağı olma vazifesini devam ettirdiğine dikkati çeken Işık, şunları kaydetti:

“Milli mücadelemizin devam ettiği günlerde bu mücadeledeki haklılığımızı tüm dünyaya duyurmak amacıyla Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün talimatıyla 6 Nisan 1920'de kurulan Anadolu Ajansının 102. kuruluş yıl dönümünü kutluyorum. 102 yıllık koca bir çınar olan Anadolu Ajansı, değişen, büyüyen ve gelişen ülkemizin dünyadaki ilk sesi oldu. Kuruluş yıl dönümü vesilesiyle Anadolu Ajansı'nın tüm çalışanlarını tebrik ediyor, başarılı nice yıllar diliyorum.”

Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı da mesajında, Anadolu Ajansı'nın bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da halkın haber alma ihtiyacını en iyi şekilde karşılamaya devam edeceğini vurgulayarak, şunları kaydetti:

“Kuruluşunun 102. yılını kutlayan Anadolu Ajansı kendini sürekli yenileyerek ve geliştirerek ilk günkü anlayış ve ilkeleri doğrultusunda çalışmalarını sürdürmektedir. İlkeli, tarafsız ve sorumlu habercilik anlayışıyla halka doğru ve güvenilir haber sunan milli haber ajansımız Anadolu Ajansı, bundan sonra da halkımızın haber alma ihtiyacını en iyi şekilde sağlamaya devam edecektir. Bu düşüncelerle Anadolu Ajansı'nın, 102. kuruluş yıl dönümünü kutlar, özverili hizmetler gerçekleştiren her kademedeki çalışanını tebrik eder, başarılarının devamını dilerim.”

​​​​​​​

Muhabir: Asena Akçay

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.