Dolar 32,3605
Euro 34,6403
Altın 2.380,33
BİST 10.181,23
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 16°C
Hafif Yağmurlu
Samsun
16°C
Hafif Yağmurlu
Cum 16°C
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 19°C

Altınordu’da altyapı ve asfalt çalışmaları sürüyor

ORDU (AA) – Altınordu Belediyesince, Eskipazar Mahallesi'nde altyapı ve sıcak asfalt çalışması gerçekleştirildi. Belediyeden yapılan …

Altınordu’da altyapı ve asfalt çalışmaları sürüyor
24 Aralık 2021 12:31
210
A+
A-

ORDU (AA) – Altınordu Belediyesince, Eskipazar Mahallesi'nde altyapı ve sıcak asfalt çalışması gerçekleştirildi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Aydınlık mevkisinde 11 sokakta yapımı tamamlanan 1643 metre yağmursuyu hattının ardından 1950 metre sıcak asfalt döküldü.

Açıklamada değerlendirmesine yer verilen Belediye Başkanı Aşkın Tören, ilçe halkının yaşam kalitesini artırmanın gayretiyle ekiplerin 7 gün 24 saat çalışmalarına aralıksız devam ettiğini belirtti.

Tören, ilçe genelinde başlattıkları altyapı ve yol hamlesi ile birçok mahallede yılların sorunlarını çözüme kavuşturduklarını vurgulayarak, “Amacımız insanıyla, şehir kimliğiyle, estetiğiyle, alt ve üstyapısıyla yenilenmiş sokakları, sıcak asfalt konforuna kavuşmuş yolları, modern yaşam alanları ile yaşanabilir bir Altınordu'yu inşa etmek.” ifadelerini kullandı.

İlçede sorunları ve ihtiyaçları tespit ettiklerini ve her birini hazırladıkları acil eylem planı çerçevesinde çözüme kavuşturduklarına dikkati çeken Tören, şu değerlendirmede bulundu:

“Şehir genelinde teknik ekiplerimizle her sokakta fizibilite çalışmaları yaptık. Kısacası şehrimizin sorunlarını vatandaşlarımızın ihtiyaç ve beklentilerini biliyoruz. Tüm sorunlara imkan, zaman ve kaynak planlaması doğrultusunda hazırladığımız iş planlarına uygun olarak gerekli müdahaleleri yapıyoruz.”

Muhabir: Tuğba Yardımcı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.