DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun °C
Banner Resmi
Banner Resmi

Bentonit Korona virüsüne ışık olabilir

ÇİN’İN VUHAN KENTİNDE MEYDANA GELEN VE TÜM DÜNYADA BİNLERCE ÖLÜMLERE NEDEN OLAN KORONA VİRÜS İÇİN ORDU’NUN ÜNYE İLÇESİNDE YAŞAYAN BENTONİTTE UZMAN MADEN MÜHENDİSİ HAMİT TECER’DEN ÜMİT VERİCİ AÇIKLAMA GELDİ.

Bentonit Korona virüsüne ışık olabilir
Banner Resmi
14.03.2020
321
A+
A-

Çin’in Wuhan kentinde meydana gelen ve tüm dünyada binlerce ölüme neden olan Korona virüsü için Ordu’nun Ünye ilçesinde yaşayan Bentonit Uzman Maden Mühendisi Hamit Tecer’den ümit verici açıklama geldi.

Dünyanın birçok ülkesine ihracatı gerçekleştirilen bentonit kilinin AIDS, kuş gribi ve gripte etkili olduğu öğrenilirken, İspanya’nın başkenti Madrid kentinde bulunan Ramn y Cajal Hastanesi doktorlarından Santiago Moreıno, virüsün HIV virüsüne çok benzediğini ve HIV tedavisinde kullanılan metotlarla yapılacağını bildirdi. Ayrıca Bezm-i Âlem Üniversitesi fitoterapi profesörlerinden Murat Kartal özellikle zerdeçalın içerisinde bulunan kanser ve romatizmal hastalıkları, kalp damar hastalıklarında çok etkili olduğunu bilinen curcimin molekülüne değinerek bentonit ve curcumin karışımının hücrelere girişini önleyebileceğini bildirdi.

Konuyla alakalı açıklama yapan Bentonit Uzmanı Maden Mühendisi Hamit Tecer, “Bentonit kilinin değişik olan ilginç bir özelliği var ve bu zaten bilim çevreleri tarafından biliniyor. Bentonit çok yüksek negatif iyon özelliği taşıdığı için, içerisinde bulunan pozitif yüklü patojenlerin zararlı bakterileri ve tüm virüsler mıknatıs gibi çekerek vücuttan atma kabiliyeti çok yüksektir. Bu yüzden virüssel tedavilerde geniş olarak kullanılıyor. Tabii, bu biz söylemimizi ispat etmemiz için elimizde bir delil olması gerekir. Nanobit bentonit AIDS, kuş gribi ve gripte etkili olma ihtimalleri araştırıldığında bentonitin etkili olduğunu gösteriyor. Bentonit kilinin ve nanotik boyutunun küçük olduğunu biliyoruz. Bu kil yüzde 99,5 AIDS mikrobuna karşı direnç sağladığını ve vücut içerisindeki mikropları mıknatıs gibi dışarı atıyor ve dolayısı ile insanın hasta olmasını önlüyor. Aynı bentonitin yine insan gribinde yüzde 43,8 ile yüzde 99,8 etkili olduğu kanıtlanmıştır. AIDS virüsünde içerisinde bulunan maddeler korona virüsüne çok benzediği için bu bentonit ondada etkili olabilir. Bu nedenle bentonitin korona virüsünde çok etkili olacağını düşünüyorum. Türkiye’de çok sayıda kullanıcımız olduğundan dolayı ve bentonit kullanan vatandaşlarımız grip olmadıklarını söylüyorlar. Çünkü bentonit grip virüslerinin tümünde etkili oluyor. Dünya çağında ölümlere neden olan korona virüsü de bir şekilde mutasyona uğramış grip gibi ifade ediliyor. Sadece bu virüste kuluçka süresi biraz ve daha bulaşıcı olduğu için insanlarımızı tedirgin ediyor. Bentonit kili virüsleri sadece vücuttan attığı için değil aynı zamanda toksin, ağır metal, radyasyon, bakteri ve enfeksiyona karşıda çok etkili olduğunu görmekteyiz. Yani bentonit yiyen insanlarımızda duyarlılık, dirençlilik çok fazla artar” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.