Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 19°C
Az Bulutlu
Samsun
19°C
Az Bulutlu
Cts 20°C
Paz 22°C
Pts 20°C
Sal 27°C

Fatsa’da tedbirler artırıldı

ÖLÜMCÜL COVID-19 (KORONAVİRÜS) İLE BULAŞAN HASTALIK NEDENİYLE YAŞANAN TEDİRGİNLİKLERİ GÖZ ÖNÜNE ALARAK ORDU’NUN FATSA İLÇESİNDE CAMİ, OKULLAR VE KAMU BİNALARI GİBİ KAMUYA AÇIK TÜM ALANLARDA DEZENFEKTE ÇALIŞMASI YAPILDI.

Fatsa’da tedbirler artırıldı
16 Mart 2020 13:30
384
A+
A-

Ordu’nun Fatsa ilçesinde korona virüsüne karşı cami, okullar ve kamu binaları gibi kamuya açık tüm alanlarda dezenfekte çalışması yapıldı.

Yeni tip korona virüsüne karşı alınan tedbirler kapsamında vatandaşların yoğun olduğu Kaymakamlık, İtfaiye, Emniyet Müdürlüğü, Otogar, Fatsa Belediyesi, Fatsa Belediyesi Kültür Sarayı, Fatsa Belediyespor Kulüp Binası, Hükümet Konağı, Sosyal Hizmetler Müdürlüğü, SGK Müdürlüğü, Vergi Dairesi Müdürlüğü, Askerlik Şubesi, PTT Müdürlüğü, Müftülük, Emniyet Müdürlüğü araçları, toplu taşıma araçları, öğrenci servisleri, okullar, pansiyonlar, yurtlar, özel eğitim ve rehabilitasyon merkezleri, Fatsa Meslek Yüksek Okulu, Fatsa Deniz Bilimleri Fakültesi, camiler, mescitler, Gençlik Spor Müdürlüğü, Gençlik Merkezi, 75. Yıl Spor Salonu, Yurt Müdürlüğü, Jandarma Komutanlığı, Trafik Şube Müdürlüğü ve Trafik Tescil Müdürlüğü’nde korona virüsüne ve salgın hastalıklara karşı dezenfekte ve ilaçlama çalışması yapıldı.

Fatsa Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Ordu Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı Çevre ve Hayvan Sağlığı Şube Müdürlüğüne bağlı Vektörel Mücadele Birimi ekiplerinin koordineli çalışmaları neticesinde detaylı bir şekilde dezenfekte çalışması yapıldı.

“Panik yok, rehavet yok ama tedbir var, dikkat var”

Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar halk sağlığını her zaman ön planda tuttuklarını belirterek, “Çin’de başlayarak binlerce kişinin ölümüne neden olan ve dünyada küresel bir tehdit haline gelen öldürücü korona virüsüne karşı halk sağlığını olası olumsuzlukların önüne geçmek için ortak kullanım alanlarının dezenfekte çalışmaları titizlikle uygulanmaya devam ediyor. İlk aşama bu virüsü olabildiğince geç ülkemize sokmaktı. Bunu başardık. Şimdi panik yok, rehavet yok ama tedbir var, dikkat var! Bu işi salgın olmadan, hayatımıza ara vermeden ülkemizden savuşturacağız. Vatandaşlarımızın sağlığı için virüs ve bakterilere karşı çalışmalarımız aralıksız devam edecek” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.