Dolar 32,5905
Euro 34,8185
Altın 2.497,83
BİST 9.446,91
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 20°C
Az Bulutlu
Samsun
20°C
Az Bulutlu
Cts 19°C
Paz 21°C
Pts 18°C
Sal 29°C

ODÜ ve Türk Kızılay arasında iş birliği protokolü

ORDU ÜNİVERSİTESİ (ODÜ) İLE TÜRK KIZILAY ORDU ŞUBESİ ARASINDA GENÇLERİN GÜNÜMÜZDE VE GELECEKTE GÖNÜLLÜ KAN BAĞIŞÇISI OLMASININ SAĞLANMASI AMACIYLA İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI.

ODÜ ve Türk Kızılay arasında iş birliği protokolü
17 Eylül 2021 22:10
401
A+
A-

Ordu Üniversitesi (ODÜ) ile Türk Kızılay Ordu Şubesi arasında gençlerin günümüzde ve gelecekte gönüllü kan bağışçısı olmasının sağlanması amacıyla iş birliği protokolü imzalandı.

Hedef25 programı kapsamında gerçekleştirilen protokol ile gençlerin güvenli yaşam, HIV/AIDS, madde bağımlılığı ve diğer riskli davranışların önlenmesi konusunda bilinçlendirilmesi; genç nüfusun gönüllü, sürekli ve bilinçli kan bağışçısı olmalarının sağlanması için gerekli eğitimlerin verilmesi, gençlerin günümüzde ve gelecekte ülke kan ihtiyacının karşılanmasına destek olmaları amaçlanıyor.

Rektör Prof. Dr. Ali Akdoğan, “Türk Kızılay Ordu Şubesi ile Üniversitemizin tüm birimlerindeki öğrencilerimiz ve tüm personelimizin kan bağışçısı olması hususunda bir protokol imzaladık. Ordu Üniversitesi olarak gerçekleştirdiğimiz bu iş birliği ile gençlerimizi kan bağışı hususunda bilinçlendirerek bir farkındalık oluşturmayı amaçlıyoruz” dedi.

Türk Kızılay Ordu Kan Bağışı Merkezi Müdürü Dr. Ünal Keskinoğlu ise, “Kan ihtiyacının karşılanması noktasında öğrencilerimizi kan bağışına yönlendirerek kurumumuza destek veren Ordu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Akdoğan’a teşekkür ediyor, protokolün hem Ordu Türk Kızılay hem de Ordu Üniversitesi adına hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

Gerçekleştirilen protokol imza törenine ODÜ Rektörü Prof. Dr. Ali Akdoğan, Türk Kızılay Ordu Kan Bağışı Merkezi Müdürü Dr. Ünal Keskinoğlu, Türk Kızılay Ordu Şube Başkanı Birnur Fatma Enginyurt ve Kızılay Ordu Şubesi yetkilileri katıldı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.