Dolar 32,4909
Euro 34,9449
Altın 2.430,59
BİST 9.810,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 22°C
Hafif Yağmurlu
Samsun
22°C
Hafif Yağmurlu
Cum 18°C
Cts 18°C
Paz 18°C
Pts 17°C

Ordu sokaklarında ‘korona’ sessizliği

BİRÇOK İŞ YERİNİN DÜKKANLARINI KAPATTIĞI VE SESSİZLİĞİN HAKİM OLDUĞU ORDU’DA, VALİLİK, KAYMAKAMLIKLAR VE BELEDİYELER TARAFINDAN YAPILAN ‘EVİNDE KAL’ UYARISINA KİMİ VATANDAŞLAR UYARKEN, BAZI VATANDAŞLAR İSE UYARIYI DİKKATE ALMAKTAN KAÇINDI.

Ordu sokaklarında ‘korona’ sessizliği
20 Mart 2020 12:40
325
A+
A-

Tüm dünyada ve Türkiye’de olduğu gibi Korona Virüs nedeniyle tedbirler sürerken, Ordu’nun en işlek caddeleri de virüs nedeniyle ıssız kaldı.

Çin’in Wuhan kentinde ortaya çıkan ve dünyanın dört bir tarafına yayılan korona virüsü (Kovid-19) Türkiye’ye de sıçradı. Tüm yurtta geniş çaplı önlemler ve tedbirler alınırken, Ordu Büyükşehir ve ilçe belediye ekipleri de şehirlerin her noktasında dezenfekten çalışmalarını sürdürüyor. Resmi kaynaklara göre şuana kadar 4 kişinin hayatını kaybettiği virüs nedeniyle Ordu’da da insanlar sokağa çıkmaya korkarken, şehrin en kalabalık noktaları olan sokak ve caddeler ise adeta ıssız kaldı. Birçok iş yerinin dükkanlarını kapattığı ve sessizliğin hakim olduğu Ordu’da, valilik, kaymakamlıklar ve belediyeler tarafından yapılan ‘evinde kal’ uyarısına kimi vatandaşlar uyarken, bazı vatandaşlar ise uyarıyı dikkate almaktan kaçındı.

Vatandaşlar, herkesin kendi tedbirlerini aldığı takdirde salgının çok daha fazla yayılmadan atlatılabileceğini belirtti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.