DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun °C
Banner Resmi
Banner Resmi

Ordu’da 29 şişe sahte alkol ele geçirildi

ORDU’DA KAÇAK VE SAHTE ALKOL SATIŞINA YÖNELİK YAPILAN OPERASYONDA 3 KİŞİ YAKALANIRKEN 29 ŞİŞE SAHTE ALKOL ELE GEÇİRİLDİ.

Ordu’da 29 şişe sahte alkol ele geçirildi
Banner Resmi
21.10.2021
384
A+
A-

Ordu’da kaçak ve sahte alkol satışına yönelik yapılan operasyonda 3 kişi yakalanırken 29 şişe sahte alkol ele geçirildi.

Ordu KOM Şube Müdürlüğünce iki ve sigara kaçakçılığına yönelik yapılan saha çalışmaları neticesinde durumundan şüphelenilen bir Gürcistan uyruklu şüphelinin elinde bulunan valizde yapılan aramada 9 karton(90 paket) gümrük kaçağı sigara, 9 şişe 1 litrelik gümrük kaçağı içki ele geçirildi. Konu ile ilgili olarak 1 şüpheli yakalanırken şüpheli şahsın işlemlerinden sonra savcılık talimatı ile salıverildi.

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı koordinesinde sahte-kaçak alkollü içki dağıtımı ve satışına yönelik olarak il genelinde eş zamanlı olarak yapılan operasyon kapsamında 46 ekip, 146 personelin katılımı ile 116 iş yerinde arama yapıldı. Aramalarda 2 iş yerinde 29 şişe sahte içki ele geçirildi. 2 şüpheli hakkında 5607 SKM suçundan işlem yapıldı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.