DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun °C
Banner Resmi
Banner Resmi

Ordu’da 65 yaş üstü vatandaşlar Büyükşehir’e emanet

ORDU’DA 19 İLÇEDE 65 YAŞ ÜSTÜ BİN 206 VATANDAŞIN EV TEMİZLİĞİNDEN TADİLATINA, PSİKOLOJİK DESTEĞİNDEN KUAFÖR İHTİYACINA KADAR BİRÇOK ALANDA HİZMET VEREN ORDU BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, SON ZAMANDA ÜLKEDE GÖRÜLEN KORONAVİRÜS DOLAYISI İLE VİRÜSÜN HEDEF KİTLESİ OLAN YAŞLI VATANDAŞLAR İÇİN TEDBİR ALIYOR.

Ordu’da 65 yaş üstü vatandaşlar Büyükşehir’e emanet
Banner Resmi
18.03.2020
334
A+
A-

Ordu’da 19 ilçede 65 yaş üstü bin 206 vatandaşın ev temizliğinden tadilatına, psikolojik desteğinden kuaför ihtiyacına kadar birçok alanda hizmet veren Ordu Büyükşehir Belediyesi, son zamanda ülkede görülen korona virüsü dolayısı ile virüsün hedef kitlesi olan yaşlı vatandaşlar için tedbir alıyor.

Bu kapsamda Ordu Büyükşehir Belediyesi, 65 yaş üstü vatandaşların evlerinde dezenfekte işlemleri yapıyor ve içerisinde birçok temizlik ürünün yer aldığı hijyen kolisini dağıtıyor. Ordu Büyükşehir Belediyesi böylelikle hedef kitle olan yaşlı vatandaşların virüsten korunmasını sağlıyor.

Yaşlılara hijyen paketi dağıtılıyor

İçerisinde birçok temizlik ürünün bulunduğu hijyen paketinin dağıtımının yapıldığını söyleyen Sosyal Hizmetler ve Muhtarlık İşleri Daire Başkanı Bekir Karakış, “Son zamanlarda ülkemizde etkisini gösteren korona virüsü neticesinde risk altında olan 65 yaş üstü vatandaşlarımızı ziyaret ederek içerisinde birçok temizlik ürününün bulunduğu hijyen paketinin dağıtımını yapıyor ve evlerinde dezenfekte işlemi de gerçekleştiriyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanımızın bu konudaki hassasiyeti çok fazla. Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman büyüklerimizin yanında olacağız” dedi.

Evlerde dezenfeksiyon çalışması yapılıyor

Çalışmaların titizlikle yürütüleceğini belirten Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Sefa Okutucu, “İlimizde yaşayan 65 yaş üstü vatandaşlarımızın sağlıklı ortamlarda yaşamaları için evlerinde dezenfeksiyon çalışması gerçekleştiriyoruz. Ayrıca onlara hijyen kolisi de dağıtarak temizliklerini daha rahat yapmalarını sağlıyoruz. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler’in bu konudaki hassasiyetle çalışmalarımızı titizlikle yürüteceğiz” şeklinde konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.