Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 16°C
Az Bulutlu
Samsun
16°C
Az Bulutlu
Pts 18°C
Sal 21°C
Çar 20°C
Per 18°C

Ordu’da modern huzurevi binası inşa edilecek

ORDU (AA) – Ordu Valisi Tuncay Sonel, tek kişilik odalardan oluşan 120 kişi kapasiteli modern bir huzurevi inşa edeceklerini bildirdi. Valilikten …

Ordu’da modern huzurevi binası inşa edilecek
22 Şubat 2022 15:01
205
A+
A-

ORDU (AA) – Ordu Valisi Tuncay Sonel, tek kişilik odalardan oluşan 120 kişi kapasiteli modern bir huzurevi inşa edeceklerini bildirdi.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, Vali Sonel, eşi Handan Sonel ile Ahmet Cemal Mağden Huzurevini ziyaret etti.

Sonel çifti, bir araya geldikleri huzurevi sakinleriyle sohbet edip sağlık durumlarını sordu.

Burada kalanların yeni huzurevi binasının ne zaman yapılacağı yönündeki sorularını yanıtlayan Vali Sonel, yeni huzurevi binasının projesinin hazır olduğunu, birkaç ay içinde ihalesinin yapılacağı belirtti.

Sonel, 1990 yılında hizmete açılan mevcut huzurevi binasının artık fiziki yapısı itibarıyla günün şartlarına uygun olmadığını anlatarak, “Buraya günümüz şartlarına uygun tek kişilik odalardan oluşan 120 kişi kapasiteli, içerisinde sosyal donatıları, etrafında hobi bahçeleri ve serası olan modern bir huzurevi inşa edeceğiz.” ifadesini kullandı.

Mevcut huzurevinde kalmakta olan yaşlıları da mağdur etmeden ilde ayarladıkları binalara yerleştireceklerini aktaran Sonel, şunları kaydetti:

“Onları bir süre bu binalarda misafir edeceğiz. Yeni huzurevinin yapımıyla birlikte ilimizin önemli bir ihtiyacını daha gidermiş olacağız. İlimize yapılan her yatırımda, her hizmette bizlerden desteğini esirgemeyen Sayın Cumhurbaşkanımıza, kıymetli Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanımıza, milletvekillerimize, Büyükşehir Belediye Başkanımıza, Ordu ailemizin değerli mensuplarına, bu eserin ilimize kazandırılmasında emeği geçenlere teşekkür ediyoruz, şükranlarımızı sunuyoruz.”

Muhabir: Asena Akçay

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.