Dolar 32,5997
Euro 34,8182
Altın 2.496,46
BİST 9.465,83
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 20°C
Az Bulutlu
Samsun
20°C
Az Bulutlu
Cts 19°C
Paz 21°C
Pts 18°C
Sal 29°C

Sanayici esnaflara iş yeri müjdesi

FATSA ÖZEL SANAYİ SİTESİ KOOPERATİFİ BAŞKANI MUSTAFA UZUN, ÖZEL SANAYİ SİTESİNDE KONUT ALANI OLAN 60 DÖNÜMLÜK ARAZİYİ ARTIK SANAYİ İŞ YERİ ALANI OLARAK KULLANIMI AÇILDIĞININ MÜJDESİNİ VERDİ.

Sanayici esnaflara iş yeri müjdesi
14 Şubat 2020 14:30
310
A+
A-

Fatsa Özel Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Mustafa Uzun, özel sanayi sitesinde konut alanı olan 60 dönümlük araziyi artık sanayi iş yeri alanı olarak kullanımı açıldığının müjdesini verdi.

Fatsa Özel Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Mustafa Uzun, “Özel Sanayi sitesinin yan tarafında bulunan 60 dönümlük konut alanın Fatsa Belediyesi ve Özel Sanayi Sitesi Başkanlığı ile iş birliği çerçevesinde yapılan çalışmalar neticesinde sanayi alanı olarak tahsis edildiğini söyledi.

“Hazır mevcut bulunan 200 iş yerinin tamamen dolu olmasından dolayı yeni iş yeri açmak isteyen sanayi esnafları kooperatif alanı içinde yer olmadığı için sanayi dışında iş yeri tutarak ticaretlerini sürdürüyorlardı” diyen Başkan Uzun, “Bu konuyla ilgili o esnaflarımız sanayi de bizlere yeni alanların açılması konusunda talepte bulundular. Bizlerde Belediye başkanımız İbrahim Etem Kibar öncülüğünde oluşturduğumuz heyet ile konut alanı olarak bulunan 60 dönümlük arazinin sanayide kullanmak üzere iş yeri olarak tahsisi verilmesi konusunda karar aldık. İş yerleri yakın zamanda yapılmaya başlanacak. Öncelikleri olarak buraya sanayi alanında hizmet veren mobilyacı, demirci, mermerci, boyacı, kaportacı, elektrikçi ve motorcu ustalarına vermeyi planlıyoruz. İlk hedefimiz sanayide ki esnaflarımızı iş yeri sahibi yapmak ve sonrasında otogar, Kumru-Korgan yolu ile Meşebükü istikametinde üzerinde bulunan esnaf arkadaşlarımızı bir araya toplamayı hedefliyoruz. Buraya gelmek isteyen esnaflarımız bizlerden zamanı geldiğinde gelip bilgi alabilirler. Bu anlamda emeği geçen herkese teşekkür ederim, Fatsa ilçemize hayırlı olsun” şeklinde konuştu.

ETİKETLER: , , , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.