DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun °C
Banner Resmi
Banner Resmi

TVF Erkekler 1. Ligi

ORDU (AA) – TVF Erkekler 1. Ligi'nde mücadele eden Akkuş Belediyespor, Kübalı voleybolcu Hiroshi Centelles Rosales'i transfer etti …

Banner Resmi
01.06.2021
255
A+
A-

ORDU (AA) – TVF Erkekler 1. Ligi'nde mücadele eden Akkuş Belediyespor, Kübalı voleybolcu Hiroshi Centelles Rosales'i transfer etti.

Kulüpten yapılan yazılı açıklamada, Akkuş Belediyespor'un yeni sezon öncesi kadrosunu güçlendirmek için transfer çalışmalarına devam ettiği belirtildi.

Açıklamada, geçen hafta başantrenör Mehmet Aydın ile sözleşme yenileyen Akkuş Belediyespor'un, Kübalı voleybolcu Hiroshi Centelles Rosales'i transfer ettiği aktarıldı.

Açıklamada değerlendirmelerine yer verilen Hiroshi Centelles Rosales, şunları kaydetti:

“Akkuş Belediyespor geçtiğimiz yıl Efeler Ligi'ni son maçta kaybetti. Adını sıkça duyduğum hedefleri olan başarılı bir takım. Bu sezon Efeler Ligi hedefine ulaşabilmek için işi daha sıkı tutuyorlar. Ben de bu başarıda yer almak ve başarıya katkı sağlamak için Akkuş Belediyespor ile anlaştım.”

Muhabir: Asena Akçay

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.