Dolar 32,3716
Euro 34,7107
Altın 2.391,03
BİST 10.169,57
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 16°C
Hafif Yağmurlu
Samsun
16°C
Hafif Yağmurlu
Cum 16°C
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 19°C

Ahmet Köneçoğlu Pazar Esnafını Ziyaret Etti

Ahmet Köneçoğlu Pazar Esnafını Ziyaret Etti
12 Şubat 2024 15:43
78
A+
A-

Saadet Partisi Terme Belediye Başkan Adayı Ahmet Köneçoğlu pazar esnafını ziyaret etti

Terme ilçe merkezinde her Pazartesi günü kurulan ve Terme Irmağı’nın her iki yanında geniş bir yer kaplayan ve sokak aralarında yerlesmek zorunda kalan esnafları tek tek ziyaret etti.

Başkan adayı Ahmet Köneçoğlu Termelilerin problemlerini tek tek not aldı. Dere kenarı ıslah çalışmalarını yerinde ziyaret eden Köneçoğlu biz göreve geldiğimizde de bu çalışmalar devam edecek.

Pazar ziyaretine  Saadet Partisi Terme Belediye Belediye Başkan Adayı Ahmet Köneçoğlu,  Saadet Partisi Terme İlçe Başkanı Serdar Körpe , Saadet Partisi SKM Başkanı Murat Kahveci , Belediye Encümen Adayı Yakup Özyurt , Ercüment Adayı Mustafa Gürler ve diğer partililer eşlik etti.

Ziyaret esnasında dağıtılan broşürlerde önemli mesajlar aktaran Köneçoğlu şu ifadelere yer verdi :

Belediyecilik Anlayışımız

SEVGİLİ TERMELİLER, BEN SAADET PARTİSİ TERME BELEDİYE BAŞKAN ADAYI AHMET KONEÇOĞLU.

MERHUM ERBAKAN HOCAMIZIN BAŞLATMIŞ OLDUĞU MİLLİ GÖRÜŞ ÇİZGİSİNDE, AMACIMIZ ONCE AHLAK VE MANEVİYAT DOSTURUYLA, HAK, HAKİKAT VE ADALET İÇİN, RÜŞVETSİZ, TORPİLSİZ, YANDAŞA İHALE VERMEDEN, SADECE HALKINA HİZMET İÇİN ÇIKTIĞIMIZ BU YOLDA ONCE ALLAH’IN İZNİ, SONRA SİZ TERMELİLER’İN

TAKDİRİYLE BU GÖREVE TALİBİZ MİLLİ GÖRÜŞ BELEDİYECİLİĞİ ŞUNU DER, RÜŞVET ALANDA, VERENDE MEL’UNDUR.

BU SEÇİMDE SADECE TERME DEĞİL, ÜLKEMİZİN DE GELECEĞİ İÇİN “SAADET İŞ BAŞINDA, HAYDİ BİSMİLLAH” SLOGANIMIZLA SEÇİM ÇALIŞMALARINA BAŞLADIK.

2. SLOGANIMIZ “DAHA İYİ BİR YAŞAM TERMELİLERİNDE HAKKI’ DİYORUZ. SİZDE BİZE GÜVENİYOR İSENİZ, MİLLİ GÖRÜŞ BELEDİYECİLİĞİNE BU EMANETİ TESLİM EDİN. GÖRECEKSİNİZ Kİ ÖNCESİNDE TECRÜBE EDİLDİĞİ GİBİ, BORÇSUZ BELEDİYE, DAHA TEMİZ ÇEVRE, ÜRETEN, YAŞANILABİLİR TERME İÇİN HAZIRLADIĞIMIZ PROJELERİMİZ İLE TERMEMİZ’İN YARALARINI HEP BİRLİKTE SARACAĞIZ

SAADET PARTİSİ OLARAK HİÇBİR ZAMAN SAHADAN ÇEKİLMEDİK HAFTALIK PROGRAMLARIMIZ İLE HEP SAHADA OLDUK VE BUNDAN SONRA DAHA DA SIK OLARAK SİZ TERMELİLER İLE BULUŞUP, GÖRÜŞECEĞİZ. HER ŞEYİ DE DİLE GETİREMİYORUZ AMA GÖRECEKSİNİZ Kİ, MİLLİ GÖRÜŞ BELEDİYECİLİĞİ İŞTE BUDUR. ÖZLEDİĞİMİZ BELEDİYECİLİK ANLAYIŞI DEDİRTECEK ÇALIŞMALARA GÜÇLÜ KADROMUZ İLE İMZA ATACAĞIZ

AMACIMIZ İNSANLARIN MEMNUNİYETİ, RIZASI, DOLAYISIYLA ALLAH’IN RIZASIDIR.

SÜSLÜ SÖZLERE, LÜKS GİYİMLERE, KALABALIK GÖRÜNTÜLERE, SAHTE GÜLÜŞLERE, SEÇİM MÜZİKLERİNE, SEÇİMDEN SEÇİME KUCAKLAŞMALARA ALDANIP YİNE PİŞMAN OLMAYIN.

UNCELİKLE KRİTERLERİNİZİ BELİRLEYİP, SONRA KİM DAHA SÖZÜNÜN ERİDİR, KİM DAHA GÜVENİLİR, KİM DAHA ÇALIŞKANDIR, DEĞERLENDİRİP OYUNUZU KULLANIN. SAADET İŞ BAŞINDA, HAYDİ BİSMİLLAH, KALIN SELAMETLE

DAHA İYİ BİR YAŞAM SENİNDE HAKKIN…

TERME HAYDİ ŞİMDi MİLLİ GÖRÜŞ ve SAADET ZAMANI…

TERME BELEDİYE BAŞKAN ADAYI AHMET KÖNEÇOĞLU KİMDİR ? 

1969 yılında Terme-Erenköy (Çangeriş)’de doğan Ahmet Köneçoğlu, ilk, Orta ve Lise eğitimini İstanbul’da tamamladı. Marmara Üniversitesi Teknik Eğitim Fakültesi Tekstil bölümünden 1990 yılında mezun oldu.

Mart 1991 tarihinde Kayseri’de öğretmenlik kariyerine başlayan Köneçoğlu, Teknik Müdür Yardımcılığı ve Bakanlık adıma Mesleki ve Teknik Eğitimi Geliştirme Projesinde Sanayi Koordinatörlüğü görevlerinde bulundu. Zorunlu bölge hizmetini gerçekleştirmek üzere 1997 yılında Adıyaman’a atandı, burada Adıyaman Meslek Yüksek Okulu Tekstil Bölümü’nde öğretim görevlisi olarak çalıştı.

2001 yılında Çerkezköy’e (Tekirdağ) atanan Köneçoğlu, 2 yıl görev aldıktan sonra Terme Cumhuriyet İlköğretim Okulu’nda Ev Ekonomisi (İş Eğitimi) Öğretmeni olarak atandı. 2006 – 2022 yılları arasında aynı okulda Teknoloji ve Tasarım öğretmenliği yapan Köneçoğlu, Nisan 2022’de emekli oldu.

İstanbul’da 3 sezon, Kayseri’de 4 sezon ve Adıyaman’da 2 sezon olmak üzere toplamda 9 sezon amatör futbolculuk deneyimi bulunan Köneçoğlu, orta derecede İngilizce bilmektedir. Evli ve 4 çocuk babasıdır.

    

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.