DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun °C
Banner Resmi
Banner Resmi

AK Partili Karaaslan’dan 10 Kasım mesajı

SAMSUN (AA) – AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 83. yıl …

Banner Resmi
09.11.2021
361
A+
A-

SAMSUN (AA) – AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 83. yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Karaaslan, mesajında, 10 Kasım'ın, muzaffer komutan, büyük devlet adamı Atatürk'ü fikirleriyle anma, Türkiye Cumhuriyeti'ni dünyada hak ettiği konuma taşıma kararlılığını millet olarak en güçlü şekilde gösterme günü olduğunu ifade etti.

Cumhuriyet'in banisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü vefatının 83. yıl dönümünde rahmetle ve saygıyla andığını, vatan uğruna canlarını feda eden şehitleri ve kahraman gazileri minnetle yad ettiğini vurgulayan Karaaslan, şunları kaydetti:

“Tarihi eşsiz zaferlerle ve daima gurur duyulacak başarılarla dolu olan milletimizin huzuru ve kahraman ecdadımızın vatan kıldığı Anadolu toprakları üzerinde ilelebet var olabilmesi için milletimize duyduğu sonsuz güven ve inançla 1919'da Samsun'umuzdan başlayan, 1923'te Cumhuriyet'imizin ilanıyla taçlanan mücadelemizin önderi Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 'En büyük eserim' diye ifade ettiği Cumhuriyet'imizi değerleriyle korumanın, kazanımlarına sahip çıkmanın ve devletimizi her alanda daha da ileri taşımanın gayreti içerisindeyiz. Cumhuriyet'imizin 100. yılını kutlamaya hazırlandığımız bu dönemde 2023'ün ülkemiz için yeni bir dönüm noktası olacağına inanıyor, bu bilinçle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Aziz şehitlerimizin kanları ve canlarıyla, gazilerimizin fedakarlıklarıyla savunulan vatanımızı, milletimizin her bir ferdiyle birlik ve beraberlik içinde korumaya kararlıyız.”

Muhabir: Fatma Can

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.