Dolar 32,4724
Euro 34,8410
Altın 2.423,72
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 16°C
Hafif Yağmurlu
Samsun
16°C
Hafif Yağmurlu
Per 16°C
Cum 17°C
Cts 16°C
Paz 18°C

Başkan Togar: “Tekkeköy için hayallerimiz var”

Başkan Togar: “Tekkeköy için hayallerimiz var”
14 Şubat 2024 16:15
26
A+
A-

Başkan Togar: “Tekkeköy için hayallerimiz var”

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, “Bizim Tekkeköy için hayallerimiz var. 250 yataklı devlet hastanemizin bakın yüzde 70’i tamamlandı. Bu ilçeye 2 fakülteyle, üniversite öğrenci yurtlarını getireceğim inşallah” dedi.

“Yüzde 70’i tamamlandı”

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar vatandaşlarla buluşmalarına Kibarlar Mahallesi’nde devam etti. Burada vatandaşlara hitap eden Başkan Togar, “Tekkeköy için hayalleri olacak insanların. Benim hayallerim var. 250 yataklı devlet hastanemiz 25 yıl önce hayalimdi. Bakın orada yükseliyor. Yüzde yetmişi tamamlandı. Devlet hastanemizde 1000 kişi çalışacak.  Onkoloji hastanesi var içerisinde, Allah göstermesin o kötü hastalar daha bir başka yerde sıra beklemeyecek. Diyaliz hastanesi var. Köylerden oraya gidenlerin neler çektiğini biliyoruz. Yenidoğan hastanesi  ve diş hastanesi var içerisinde” diye konuştu.

“Seçimden seçime görenlerin hayalleri olmaz”

İlçeye fakülte ve üniversite öğrenci yurtları getirmeyi de istediğini söyleyen Togar, “Şimdi 2. büyük hayalim var. Bu ilçeye 2 fakülteyle, üniversite öğrenci yurtlarını getireceğim. Bacasız sanayi, bacasız fabrika dedikleri budur. Yani bütün bunlarla alakalı bir insanın hayali olur. Benim hala Tekkeköyle ilgili Kibarlar mahallemizle ilgili hayalim var. Kibarları cenazeden cenazeye seçimden seçime görenlerin hayalleri olmaz” şeklinde konuştu.

Başkan Togar, “Sözde karar da milletin” diyerek konuşmasını tamamladı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.