Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 19°C
Az Bulutlu
Samsun
19°C
Az Bulutlu
Cts 19°C
Paz 21°C
Pts 20°C
Sal 26°C

Canik İyi Parti İlçe Başkanlığına Saydam BAYRAM Adaylığını Açıkladı

Canik İyi Parti İlçe Başkanlığına Saydam BAYRAM Adaylığını Açıkladı
23 Ekim 2020 20:40
1.599
A+
A-

Canik İyi Parti İlçe Başkanlığına Saydam BAYRAM ilçe binasında Adaylığını düzenlenen basın toplantısıyla katılan iyi partililer önünde açıkladı.

Hedefinin, çıktığı yolda bayrağı en yüksek seviyelere çıkarmak olduğunu belirten Bayram, “Biz Türkiye’yi yönetmeye talip bir partiyiz. Ülke sevdalısı, çıkar hesabı olmayan, partimizin tüzüğüne uygun davranan herkesle işbirliği yaparak, profesyonel anlamda herkesin becerisine ve liyakat ihtiyacına göre görevlendirme yapan bir ilçe yönetimi hedefliyoruz. Ayrıca Canik halkımızı da parti saflarına katarak çok daha güçlü bir teşkilat yaratmak istiyoruz. İYİ Parti politikalarını en ücra köşelere kadar gidip anlatmak ve başarılı olmak için aday olduk. Amacım kimseyi öteki, karşıt, muhalif, rakip olarak görmek değil. Benim derdim çıktığımız bu yolda bayrağı en yükseğe taşımak” ifadelerini kullandı.

Saydam BAYRAM Kimdir?

Saydam Müh. Şirketi ve Avrasya İnş. Lim. Şir. Çalıştı. 1 çocuk annesi Jeofizik Müh. Samsun Kavak doğumlu aslen Orduludur. İyi parti Kurucu üyesi, yönetimi ve divanında görevlerde bulundu. Milletvekili aday adayı oldu.

Samsun Kavak-Havza Şahin Dağları Koruma ve Yaşatma Derneği Başkan yardımcısıdır.

YORUMLAR

  1. Ainkey dedi ki:

    teşekkürler takipteyim