Dolar 32,3446
Euro 34,8046
Altın 2.387,57
BİST 10.221,33
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 16°C
Hafif Yağmurlu
Samsun
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 16°C
Paz 17°C
Pts 18°C
Sal 20°C

DEMİRTAŞ TEKNOFEST’TE DERECE YAPAN TAKIMLARI ÖDÜLLENDİRDİ

DEMİRTAŞ TEKNOFEST’TE DERECE YAPAN TAKIMLARI ÖDÜLLENDİRDİ
29 Şubat 2024 17:21
24
A+
A-

BAŞKAN DEMİRTAŞ TEKNOFEST’TE DERECE YAPAN TAKIMLARI ÖDÜLLENDİRDİ

50 BİN TL’LİK ÇEKİ BAŞKAN TAKDİM ETTİ

Türkiye’nin en önemli organizasyonlarından olan Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST 2023’de İlkadım Belediyesi adına yarışan ve derece yapan öğrencileri Başkan Demirtaş ödüllendirdi.

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette TEKNOFEST yarışmasında desteklenen Yüksek İrtifa Kategorisinde ikinci olan “Samsun Roket Takımına” 20 bin TL ödülü,Elektrikli Araçlar Kategorisinde birinci olan Samsun Üniversitesi (SAMÜ-ELAR) takımına 30 bin TL’lik çeki Başkan Demirtaş takdim etti.

Takımlar halinde yarışmaya katılan gençlerle projeleri hakkında fikir alışverişi ve sohbet etme imkanı bulan Başkan Demirtaş, “Ortaokul, lise ve üniversite öğrencilerimizi destekleyerek onlara sponsor oluyoruz. Onların aldığı başarılar bizleri de gururlandırıyor. Hepimiz sizlerden bir şeyler bekliyoruz. Ülkenin geleceği sizin ellerinizde.Düşünmeyi bırakmayın, düşünün hayal edin. Gençlerimiz şehrimizin ve Türkiye’nin gurur kaynağı oldular. Bundan sonraki dönemlerde de gençlerimizin yanında olup onlara destek olmaya devam edeceğiz. Hayırlı uğurlu olsun. Daha nice başarılara” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.